Фан клуб - РК Вардар

Да бидеме реални, пред натпреварот со две раце ќе потпишевме за нерешено, е сега.. што имавме шанса да го добиеме Татран е друга работа. Но што е, тука е. Мислам дека Столе во наредните десет години нема да промаши ваков зицер, ама вчера утна.

Од Словачка се враќаме со бод голем ко планина, бод кој според мое мислење не носи во Ф4. До крај едноставно мора да добиеме со Борац, Нексе и Ловќен. Против Металург играме помеѓу нивните два натпревари со Динамо Минск, кажете што сакате, ама јас мислам дека ќе тепаме и во шталата.

Значи, Ф4 еве не, доаѓаме. А таму, како што кажа некој претходно - чуда ќе се случуваат. ;)
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 07:44 ---
Абе Борац ако памтите се дечурлана беа, па срамота е да не ги тепаат.
Само 9 бода имаат освоено, со Слога и Извиѓач...
Просек екипа им беше по 19 години ако добро памтам. Ги оштрафивме овде, можевме 30 разлика да ги тепаме да не се заебававме на крај :icon_mrgr:
Вака со бод нашиве ќе бидат пофокусирани за следниов меч :D

Иначе незнам што план имаа и дали знаеа колку ни значи овој бод пошто гледам не се радуваа многу на крајот, ама која беше таа будалата што ќе прокоцкаше бод кога на 15 секунди сдо крај шутна од скоро пола терен? :eek:
Замислете ја земеа и гол ни дадеа :icon_mrgr:

Абе со Борац Вујо си испробуваше тактики цела утакмица и пак тепавме 11 разлика. Ако ви текнува, прво полувреме го изигра со една постава без да направи замена, во второ полувреме изигра со комплет друга постава. :)

Сакам да прашам колку пати помал е буџетот на Вардар од Металург.. Не го кажувам ова како провокација туку стварно ме интересира, бидејќи знам дека помал е на Вардар али и со помал буџет прави супер резултати ..

Сакам да прашам колку пати помал е буџетот на Вардар од Металург.. Не го кажувам ова како провокација туку стварно ме интересира, бидејќи знам дека помал е на Вардар али и со помал буџет прави супер резултати ..
2,5-3 пати......тука некаде...

2,5-3 пати......тука некаде...

Многу е тоа, али ипак Вардар сосема солидно се носи, лани и од металург и од загреб имаше помал буџет па пак освои Сеха лига...

Многу е тоа, али ипак Вардар сосема солидно се носи, лани и од металург и од загреб имаше помал буџет па пак освои Сеха лига...

I Seha i kupot u boris trajkovski ( koja btw bese puna so nasi navijaci:)) Neso ja nemase prepolnata BT za Metalurg i nivnite zakoraveni navivaci..:D
--- надополнето: 2 март 2013 во 11:18 ---

I Seha i kupot u boris trajkovski ( koja btw bese puna so nasi navijaci:)) Neso ja nemase prepolnata BT za Metalurg i nivnite zakoraveni navivaci..:D

Brani Daskalovski a?
Devet odbrani prvo poluvreme ili 45% odbraneti.Odlicen e deckoto.

Brani Daskalovski a?
Devet odbrani prvo poluvreme ili 45% odbraneti.Odlicen e deckoto.
Којзнае колку е точна статистиката...
Иначе на полувреме Борац-Вардар 11-15. Водевме 4-10 ама ни намалија.
Стримот не работи :(
--- надополнето: 2 март 2013 во 19:03 ---
Намалуваат на 18-21 во 42 минута :unsure:

Рокна стримот уште на 3-9.
Којзнае како сме му навалиле на линкот штом пресиса толку брзо, а телевизијава ми делуваше на босански пандан на Шутел. :)
--- надополнето: 2 март 2013 во 19:07 ---
Којзнае колку е точна статистиката...
Иначе на полувреме Борац-Вардар 11-15. Водевме 4-10 ама ни намалија.
Стримот не работи :(
--- надополнето: 2 март 2013 во 19:03 ---
Намалуваат на 18-21 во 42 минута :unsure:

Затоа влегува и Прибак во игра за 18-22. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom