N
NikolaMKD91
Гостин
Ох за Груевски те погодија у срце Лавчино, сега сигурно до крај има да ги исхејташ на темава.
Што им е Грујо крив им стави учка за министер а овие потестираат.
Ох за Груевски те погодија у срце Лавчино, сега сигурно до крај има да ги исхејташ на темава.
Што им е Грујо крив им стави учка за министер а овие потестираат.
Сликата не се гледаСамо што се возев со дечково у 9ка Одма го познав дека е он седна позади мене, и го слушам на мобилен збори со другари(македонци), О брат еве идам у Градска болница, не сум добар ич од тие што ме мавнале вчера, тој еден со дрво ме мавал од грб! А жими се вика брат, дека сум бил со пичка, иначе да не бев ќе сум ги газел
Не знам зошто не ти ја покажува, кај мене ја има, УРЛ земав од темава неколку страни назат. Тој со Бориелка фризураСликата не се гледа
И ова се случило вчера пред протестот, уште еден доказ дека не се одмаздуваат за нешто ТУКУ ИМ Е НАВИКА.Низ цела Македонија ќе бидат тепани и малтретирани македонци. Еве почна од Тетово и Ск
АЛБАНЦИ НАПАДНАЛЕ МАЛОЛЕТНИК ВО ТЕТОВО!!!
А пази ги куропушачиве наши на истата таа страна. Е прво овие атеобудисти би ги млател со ластегарка.https://www.facebook.com/pages/Fuck-Macedonia/344021335699599
На мирен протест идат "Fuck Macedonia"
majka ti e mirnavie tuka sto ste clenovi..samo laete preku tastatura..a nikoj ne protestiral...da bese taka, ke bese nekoj uapsen ili ste bile mirni xDD
А види Дејан колку убаво искоментирал после него. <3А пази ги куропушачиве наши на истата таа страна. Е прво овие атеобудисти би ги млател со ластегарка.
Petar Čurić
Zasto be fuck Macedonia, toa sto nekolku budali tepale "vasi" deca nema da go opravda vaseto tepanje na "nivni" deca, dodeka ne sfatime deka SITE DECA SE NASI ne ne biduva. Pozdrav.
Ми се допаѓа · · пред 9 часа
Dejan Dexso Lutovski Ovie se isto sranje kako Makedonoidite site se za strelanje stoka fashistichka !!!
Земи си го. Гарант сака кога девојката го страп-онира.А види Дејан колку убаво искоментирал после него. <3