Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Абе мислите дека ради протестов нападналe некои деца?
Гледате дека првата вест е уште од вчера во 13 часот кога протестот не ни беше почнат.
Не бидете мутави тоа се случува секоја недела само објавуваат кога им одговара.
Едно од децава живее кај мене во населба, грев невиден, само такви напаѓаат што не ни можат да се одбранат.
Одмазда за одмазда, ќе одиме до недоглед.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Само што се возев со дечково у 9ка :D Одма го познав дека е он седна позади мене, и го слушам на мобилен збори со другари(македонци), О брат еве идам у Градска болница, не сум добар ич од тие што ме мавнале вчера, тој еден со дрво ме мавал од грб! А жими се вика брат, дека сум бил со пичка, иначе да не бев ќе сум ги газел :D :pos:

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Само што се возев со дечково у 9ка :D Одма го познав дека е он седна позади мене, и го слушам на мобилен збори со другари(македонци), О брат еве идам у Градска болница, не сум добар ич од тие што ме мавнале вчера, тој еден со дрво ме мавал од грб! А жими се вика брат, дека сум бил со пичка, иначе да не бев ќе сум ги газел :D :pos:
Сликата не се гледа

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Како бе да апсат Албанци? Знаете колку - гласови се тоа? *insert bucio smiley here

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Низ цела Македонија ќе бидат тепани и малтретирани македонци. Еве почна од Тетово и Ск

АЛБАНЦИ НАПАДНАЛЕ МАЛОЛЕТНИК ВО ТЕТОВО!!!
И ова се случило вчера пред протестот, уште еден доказ дека не се одмаздуваат за нешто ТУКУ ИМ Е НАВИКА.
Ова стандардно бацање камчиња.
Сега овие преувеличуваат сигурно, со скандалозни наслови.
Се се случува секој ден, само како што кажав објавуваат само кога треба да се загрее состојбата.
Жалосно што треба ние нешто да направиме прво за народот да дознае што уствари ги чека во доминатно Албанските места.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.127
Поени од реакции
25.598
А пази ги куропушачиве наши на истата таа страна. Е прво овие атеобудисти би ги млател со ластегарка.

Petar Čurić
Zasto be fuck Macedonia, toa sto nekolku budali tepale "vasi" deca nema da go opravda vaseto tepanje na "nivni" deca, dodeka ne sfatime deka SITE DECA SE NASI ne ne biduva. Pozdrav.

Ми се допаѓа · · пред 9 часа
  • Dejan Dexso Lutovski Ovie se isto sranje kako Makedonoidite site se za strelanje stoka fashistichka !!!

Член од
28 јуни 2011
Мислења
64
Поени од реакции
14
vie tuka sto ste clenovi..samo laete preku tastatura..a nikoj ne protestiral...da bese taka, ke bese nekoj uapsen :D ili ste bile mirni xDD

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Сеа ќе видите за 5 саат иорганизација како ќе не надјачаат со бројка.

A

AnFem

Гостин
А пази ги куропушачиве наши на истата таа страна. Е прво овие атеобудисти би ги млател со ластегарка.

Petar Čurić
Zasto be fuck Macedonia, toa sto nekolku budali tepale "vasi" deca nema da go opravda vaseto tepanje na "nivni" deca, dodeka ne sfatime deka SITE DECA SE NASI ne ne biduva. Pozdrav.

Ми се допаѓа · · пред 9 часа

• Dejan Dexso Lutovski Ovie se isto sranje kako Makedonoidite site se za strelanje stoka fashistichka !!!
А види Дејан колку убаво искоментирал после него. <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom