Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
како се докажува на Одеск колку работни саати имам изработено за клиентот ????

Имаат алатка oDesk Team Room која ги следи твоите активности и прави слики од твојот екран и сето тоа му е достапно на клиентот.

Здраво дечки
Пробав и јас пред месец дена да видам што и како е со овие страни за интернет заработка и се приклучив на neobux, и знаете треба долго да се клика за да се стигне до 1 долар, е сега ме интересира дали некој знае да ми објасни како се извршуваат оние minijobs за да можам да заработувам повеќе во денот, би му бил многу благодарен...

Јас ги купував преку Neteller, таму имам верификуван акаунт. Им испратив документи, т.е. копија од лична карта и сега акаунтот ми е ограничен на некои 2000 евра месечно или така нешто. Ама во последно време не ми ги прифаќаа депозитите, па се префрлив на Payza. Сега разгледувам некои начини за привлекување директни реферали, ако си заинтересиран/а, можам по ПП да ти пратам некои сајтови.

Moze li da te prasam kako gi prefrlas parite preku payza na tvoja smetka ako ne e tajna?

Купив bitcoin mining ASIC 4.5GH/s , дали некој може да сподели практични искуства со Bitcoin и ваши мислења како ќе се движи во иднина.

Вчера ми го испратиле чекот од адсенс (y) , направив да ми го испратат по брза пошта ДХЛ, знае ли некој како се добива тракинг бројот? Гугл не испраќал тракинг број имало финта преку Payment Number да се добие тракинг бројот ама мене не ми успева. Ако има некој искуство нека пише.

Нa ebay лимитот ми е 500 долари дали можам да го кренам со јавување, страв ми е да не ме избричат

Најдов начин да го најдам тракинг бројот на ДХЛ за чекот од Google (y) .
Се што треба е да се стави Payment Number на овој линк http://www.dhl.com/en/express/tracking/shippers_reference.html да се напише бројот и датумот и го дава тракинг бројот и каде моментално се наоѓа пратката.:cool:

Има некој вадено пари од Микроворкерс во последно време ?? Јас од лани немав чепнато таму а имав 6$ и направив сега уште 4 па ги вадам ама од 26.02 ми стои pending.

Има некој вадено пари од Микроворкерс во последно време ?? Јас од лани немав чепнато таму а имав 6$ и направив сега уште 4 па ги вадам ама од 26.02 ми стои pending.
е де ... ти за 2 дена сакаш пари да земеш :eek: почекај се една недела

е де ... ти за 2 дена сакаш пари да земеш :eek: почекај се една недела
Чудно ми падна првиот пат чекав да стигне писмото , а вториот пат ми ги префрлија за 3 дена мислам .

Чудно ми падна првиот пат чекав да стигне писмото , а вториот пат ми ги префрлија за 3 дена мислам .
е па зависи, ако побараш исплата неколку часа пред да исплаќаат ќе ги добиеш истата ден
сега имаш два дена за исплата едниот е петок навечер или сабота, а вториот ти е недела навечер или понеделник

Нa ebay лимитот ми е 500 долари дали можам да го кренам со јавување, страв ми е да не ме избричат
Јас се јавив ми го накачија на 3,000 долари, па после тоа пак се јавив за друго и упте ми го накачија на 5,000 :D

ај едно прашање за oDesk,го исполнив лимитот сааати за работодавецот но во Wallet ми стои салдо 0 $ додека во Reports ми стојат изработените саати и пресметка на сумата што треба да ја земам.е сеа треба да чекам да ми ги префрли работодавецот или нешто ме има поебано ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom