Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море не беше тоа ни толку опасен старт. Сум видел полоши за кои ни црвен картон не бил доделен...Два натпревара бан за носоњата. Требаше три.
Една молба до реалци, да ургираат во управа да ни го пуштат мечов не за друго за требл да земеме и така од следна сезона со бејл ќе мочате све. Мислам дека е фер понудава.
Однапред благодарам.

Ај бе види ги сеа..нели е боље догодина требл да си земете, него сеа само куп и лш, мислам безвезе еНе може. Вие со Роналдо догодина цепајте по требле.![]()

Лани земавте вие требле, остајте некој друг сезонава.Се знае кој оди на treble годинава.![]()
Селтик?Се знае кој оди на treble годинава.![]()

Епа по тешкиот пат чекори Реал, а најдобрите се покажуваат во тешки времињабез зезанции ако Реал помине, тогаш ептен свака им част, играа во групата на смртта, потоа Ман Ју и уште ако им се падне некој јак во 1/4 тапа работа ќе биде .. Али искрено, јас мислам дека Ман Ју ќе иде даље, освен ако Специјалниот не направи некој убиствен потег во тактиката ... Тоа дека на Бернабе играл само Реал и цело време напаѓал, според мене нема врска, дедото таква тактика играше позатворено бидејќи први дојдоа во водство имаат гол во гости и нема што да се отвараат уште повеќе, исто така Јуве играше си даде голче во 3 минута и Селтик цело време напаѓаше и на крај ги стигна казната ... А и Реал можеше да ги стигне казната преку Перси, али сепак кралска среќа имаа
![]()