- Член од
- 8 февруари 2013
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 219
Да не мислиш ТУТУНОТ предизвикува?сепак тревката предизвикува психичка зависност,не е страшно ако си признаеш дека е така.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не мислиш ТУТУНОТ предизвикува?сепак тревката предизвикува психичка зависност,не е страшно ако си признаеш дека е така.
Абе темава не е за тутунот,но сепак и тој предизвикува психичка зависност,дури и поголема од марихуаната.Не се мачи без потреба,гледам не се разбираме,да ти олеснам-јас не сум критичар на употребата на марихуана,дури и би сакал да ја легализираат,барем да пушат луѓето тревче со квалитет,а не секакви албански срања и прсканици.Да не мислиш ТУТУНОТ предизвикува?
Стрес.Моментално е хај.Кога нема да биде,ќе ти одговори.
Он-марихуаната делува депресивно.Мене депресии ме пукаат кога ми се пуши а не можам да средам.
Колку тоа моќно звучиПа луд треба да си да не сакаш да пушиш, но тоа не е зависност. Тоа е само посветеност.
Стрес.
Батали додека не се средиш, не е марата крива во никој случај.
колку си сигурен за ова со семките за папагали? стварно се тоа прави семки за марихуана?Зависен се станува од одгледување.
Замисли, се шеташ, и си скинал липа женски цвет. Ти текнало да пиеш чај. Те фаќа полиција и одиш 3 години затвор заради тоа што липата е НЕЛЕГАЛНА.
Замисли, се шеташ, а во џеб имаш 20 зрна грав. Планираш да ги посадиш негде. Те фаќа полиција и одиш 5 години затвор бидејќи планираш да одгледуваш недозволени супстанции.
Замисли, другар ти е на гости, и бидејќи е тинејџер и дамбес, кине од фикусот и жвака. Добива слабо тровање. Ти одиш 10 години затвор бидејќи си му овозможил просторија и услови, а он е малолетен.
КАКО МОЖЕ РАСТЕНИЕ ДА БИДЕ НЕЛЕГАЛНО?
Operation Overgrow е организација која се бори да се врати канабисот во природниот хабитат. Во продавници за домашни животни се продаваат семки за папагали, од канап. Пола кило - милион семки. Сееш, е после нека се борат со “дрогата“, и нека се чудат дали да пријавуваат или да берат!
Ова растение е одгледувано овде за цело време на СФРЈ. Индустриски коноп (hemp). Како тоа да сега во Битола има индустриски пат, полн со коров - па кога никне во нечија нива - се суди и затвара сопственикот?
![]()
Има семе за “индустриски“ канап. Тој нема многу тхц во него. Мислам дека има де, распрашај. Ако не, засади просо, ќе те уапсат и за негоколку си сигурен за ова со семките за папагали? стварно се тоа прави семки за марихуана?
Има семе за “индустриски“ канап. Тој нема многу тхц во него. Мислам дека има де, распрашај. Ако не, засади просо, ќе те уапсат и за него![]()
Инаку, ако некој не знае СЕ ПУШИ ЦВЕТОВИТЕ ОД ЖЕНСКИ КАНАБИС.zatoa sakam da probam da napravam ulje od marihuanata.