Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно финалистите од Ф4 ќе одат во Евролига, додека од поразените полуфиналисти, тој што бил подобро пласиран во регуларен дел, ќе игра квалификации.

Никаде ништо за Еврокуп ...

Дефинитивно финалистите од Ф4 ќе одат во Евролига, додека од поразените полуфиналисти, тој што бил подобро пласиран во регуларен дел, ќе игра квалификации.

Никаде ништо за Еврокуп ...

Да не треба нешто како лиценца да имаат предхнодно па да играат Еврокуп или па Еврочелинџ? Еврокуп е исто квалитетно натрпеварување, русите редовно имаат таму јака екипа пошто лигата им е доста јака, исто од Шпанија играат Билбао и Валенсија.

На нет прочитав дека изгледа Бакич ќе си оди, го барале во србија не ми текнува во кој клуб, важно биле амбициозни да влезат во АБА следната година и сега склопуваат тим за нивното првенство. Ако си оди Бакич, тогаш сигурен сум дека пипан резонски ќе ги искористи парите што МЗТ евентуално би ги добил од продажбата и дека за платата што ја зима ќе се земе некој ѕвер што ќе прави поголема разлика на терен.
Иначе за идната сезона желба ми е тој србинот Бобан Маријановиќ. Мислам и дека нешто го поврзуваа со МЗТ. Дечкото е 221 висок и има играно во ЦСКА, само заради повреди се врати во србија. Ако го лапнеме тој :свиркам:

На нет прочитав дека изгледа Бакич ќе си оди, го барале во србија не ми текнува во кој клуб, важно биле амбициозни да влезат во АБА следната година и сега склопуваат тим за нивното првенство. Ако си оди Бакич, тогаш сигурен сум дека пипан резонски ќе ги искористи парите што МЗТ евентуално би ги добил од продажбата и дека за платата што ја зима ќе се земе некој ѕвер што ќе прави поголема разлика на терен.
Иначе за идната сезона желба ми е тој србинот Бобан Маријановиќ. Мислам и дека нешто го поврзуваа со МЗТ. Дечкото е 221 висок и има играно во ЦСКА, само заради повреди се врати во србија. Ако го лапнеме тој :свиркам:
Боби играше во хемофам и за селекцијата игра на првенството во Турција мислам... Не е нешто посебно али за Николич е Хаким Олајџуон :)

Каква црна продажба на Бакич, не ти е ова менаџер,ако си оди дечкото тоа сигурно би било на крај на сезона и уште посигурно би си отишол без пари!

Каква црна продажба на Бакич, не ти е ова менаџер,ако си оди дечкото тоа сигурно би било на крај на сезона и уште посигурно би си отишол без пари!
Не викам дека е вистина, случајно го прочитав на нет, а со самото тоа кој се коментира веројатноста да тоа е вистина е 1%(y)

како иде текстот на новата песна нешто : МОИТЕ ПРВИ ЧЕКОРИ?
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 22:12 ---
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 22:14 ---

--- надополнето: 28 февруари 2013 во 22:12 ---
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 22:14 ---
Моите први чекори
водеа само кон тебе
го најдов тука мојот дом
јас да лудувам за тебе
во пораз и во победа
се до смрт со МЗТ!!!

Моите први чекори
водеа само кон тебе
го најдов тука мојот дом
јас да лудувам за тебе

Песна шал и другари
само тука имам се
во пораз и во победа
се до смрт со МЗТ!!!

народе, извинете вака шо ви упаѓам во фан клубов, но дајте некоо инфо за утакмицава за утре со задар. се враќа николиќ, тимот е мотивиран и ќе игра ли на победа иако мали се шансите за фајнл фор? битно ли е на кое место ќе заврши и сл. сакам да ве играм да тепате на ептен ептен голем влог, па ми треба добар инфо.
знам дека задар има финансиски и проблеми со повредени играчи, или грешам?
фала

Колку пари е карта за вечер со Задар и каде може да се купи карта?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom