M
Mayavin
Гостин
Неможам сеа баш сите да ги цитирам.. Не се семоќни, неможеме секогаш да победуваме и не ми е јасно што плукате по играчите до пред некое време се радувавте сите поради тоа што све што можеше освоивме и што се не сторија а сега лупате глупости за нив. Секој може да има лоши денови па така и Барса имаше. Многу лошо играа али тоа е, и не го кривете Роура кога Тито се му пренесува море и Тито да беше тука као демек ке беше нешто подобро. Судијата доста зема али ние не сме Реал да го кривиме него, барем признаваат дека играле лошо нема тука тепање од играчите на Барса кога губат не се ко Реал.
Што го плукате Фабрегас колку одлични игри имаше и сега ослаби малце и готово сите почнаа нека се врати во Арсенал, тоа што не го става Виља у почетен состав незнам што да ви кажам али ако гледаш од друга страна не дека ја лупа главата во ѕид туку се гледа дека прават место за Нејмар што е скоро 99% сигурно дека ке дојде во Барса.
И ама ме зачуди, која радост на фановите на Реал еееј.
Ја победија Барса и готово се заборавија дека се невидени дупки во Лига и наеднаш Купот е најважното натпреварување.. победија и одма оние животнине у Реал почнуваат да се тепаат хахахаха бедни се човече, факт е дека никогаш нема да го постигнат она што Барса го направи.
И што сакате кажете ама мислам дека можеме да го победиме Милан а ако изгуби, здравје наредната да освоиме.
И најубаво нешто ми беше кога пред крајот на натпреварот тоа што губеа не беше важно, сите застанаа на нозе и ја пееа химната на Барса. Més que un club.
Што го плукате Фабрегас колку одлични игри имаше и сега ослаби малце и готово сите почнаа нека се врати во Арсенал, тоа што не го става Виља у почетен состав незнам што да ви кажам али ако гледаш од друга страна не дека ја лупа главата во ѕид туку се гледа дека прават место за Нејмар што е скоро 99% сигурно дека ке дојде во Барса.
И ама ме зачуди, која радост на фановите на Реал еееј.

И што сакате кажете ама мислам дека можеме да го победиме Милан а ако изгуби, здравје наредната да освоиме.
И најубаво нешто ми беше кога пред крајот на натпреварот тоа што губеа не беше важно, сите застанаа на нозе и ја пееа химната на Барса. Més que un club.