Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
епа брат не ти барам да ми ја пренесеш тајната на занетот али може ли да ме просветлиш бар малце од малце поѓо мене ми изгледа како невозможна мисија ?? tips???
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 19:41 ---
ја стварно не знам,да зеам бубрег да им понудам на луѓево за пет долара...
Data entry услуги. За нив не е потребно техничко знаење.

Мои работи. Што - не можам да ти кажам оти сеуште понекогаш правам пари од тоа, само ќе ти кажам дека ги наоѓам предметите за 150-200 денари а ги продавам за над 1000 долари. За во јавност толку. Другото сигурен сум дека ќе ти текне со време, посебно ако си од Скопје.

od ciganski pazar? :D

Ти понудува 3 опции од кој едната е да симнеш VLC player, а другите 2 се со праќање смс.Кога ќе изберам да симнам плеерот и никако да ме верификува

Ти понудува 3 опции од кој едната е да симнеш VLC player, а другите 2 се со праќање смс.Кога ќе изберам да симнам плеерот и никако да ме верификува

значи преваранти,да знам да не се трудам,фала

Мои работи. Што - не можам да ти кажам оти сеуште понекогаш правам пари од тоа, само ќе ти кажам дека ги наоѓам предметите за 150-200 денари а ги продавам за над 1000 долари. За во јавност толку. Другото сигурен сум дека ќе ти текне со време, посебно ако си од Скопје.
brao za tebe, kupuvas 200 denari gi prodavas za 1000 dolari, braoova ne sum go znael
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 14:29 ---
za neobux ima nekoj nesto da kaze

а бе и да продаваш на ибеј од тука има некои лоши страни, е да речиме царината дали ке ти дозволи после одреден период одма ке се посомневат, втора работа не мозис да вадиш од пејпал колку сакаш, а исто имало нов закон ако ти повлечиш одреден износ од банка се водиш како во работен однос да земаш пари и ти го исклучуват здраственото осигурање

Дали некој има искуство со Peerfly и знае како се работи и некои методи за работа? :)

ke moze li nekoj da mi kaze kako da prefrlam pari preku payza i dali moze da se prefrlat,imam napraveno nekoja para pa sakam da probam da gi prefrlam.blagodaram

како се докажува на Одеск колку работни саати имам изработено за клиентот ????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom