M
Moon Child
Гостин
Ајде назад на темата. Муабетот не е за кој со кого коалицирал и разглабање секојдневни политички муабети што се вртат изминативе 20 години.
Супер ти се паролите кратки,убитачни и без вулгарности.
А добро, зашто ама увек навивачите мора да бидат тие што ги влечат конците?Ајде споделувајте масовно ако можете
Па што ако влечат конци? Јас не знам друг збир на луѓе, кој е во голем број и е организиран, а притоа да не е политичка партија.А добро, зашто ама увек навивачите мора да бидат тие што ги влечат конците?
Зашто останатиот народ, што се декларирааат како Македонци, мора да се шлепа на грбот на навивачките групи?
И што е најтрачично , што и да направават навивачите, утре пак ќе бидат наркомани, уличари, багабонти...
Затоа сум против тоа да навивачите да бидат во први редови на протести...
Да влечеш конци, ама да вреди. Овака за кој?Па што ако влечат конци? Јас не знам друг збир на луѓе, кој е во голем број и е организиран, а притоа да не е политичка партија.
А етикетите ќе си стојат, научи да живееш со нив, и докажувај го спротивното. И Џастин Бибер го фаќаат папараци со пи*кишта глава да де здоболи, па пак утре го викаат педер
Кога вмро имаше 60 и кусур пратеници,пак коалицираа со Али.И 99% излезност да има изборна единица во Штип на пример (која е 3 или 4 мислам ?) и 1 % да има,пак од таму 20 пратеници ќе отидат само разместени во зависнот од тоа како се поделиле тие 99 или 1% што гласале.Да за протестите,Не за политички пароли.
Јас кога јадеФ говна дека кога има избори треба сите да излезете да гласате,вие ми кажувавте дека не сте политички определени....епа на сметка на тоа сите партии на власт поради малиот број на пратенички места мораат да коалицираат со уценувачи.
Исто ќе биде и за локалните избори....на сметка на бојкотот на опозицијата,голем дел од градови и општини ќе паднат под управа на планинари.
Вие пак седете си дома и не излегувајте на избори.
Истото сакав да го речам.Не и не, никако не можам да сфатам некои луѓе со изјави „ако сакате моја поддршка“. Веќе, веќе.. Абе штом си дошол до таа изјава, ич не доаѓај, демек ја ќе идам и на некоја група ќе и давам поддршка ама да ме замоли прво и паролите да им се фини, во спротивно нема да им одам. Алооооо, за себе идете бре, кога ли ќе почнете да размислувате самостојно, а?
Не можам, значи стварно не можам, и во темана за бугарите што протестираат демек алал да им е, а што на к*ров праите вие по дома, чекате некој со црвен тепих ли да ве покани на протест, и со изјава заверена на нотар дека нема тој што го мразиш да дојде?! Абе ништо не заслужуваме бе, ова што се дешава во државава е одраз на простотилакот на овој народ, и нормално секогаш, ама секогаш некој друг е крив.