Возење на скутер без браник

• Креатор на темата Креатор на темата Delux123
  • Време на започнување Време на започнување
Имате мотор, и им застанувате на џандари ? Who does that ???:eek:
Се зезаш или да?
Хонда пан еуропеан 1300ки се мислам дека ... вака личат, идат по автопат и те сопираат и 200 да возиш, а не па со скутерче да им избегаш

3369.jpg

За пан-европа и да размислиш да застанеш, ама за ова...

67846_10151324721935330_835940760_n.jpg

8774_10151324721860330_722553003_n.jpg

Се зезаш или да?
Хонда пан еуропеан 1300ки се мислам дека ... вака личат, идат по автопат и те сопираат и 200 да возиш, а не па со скутерче да им избегаш
Низ град и те како можеш да им избегаш, дур се качи во мотор јас сум километар пред него, и сум се скрил негде.
А ми кажале и една "финта" , која јас ја немам пробано. Коа ке ти дава знак полицаецот да застанеш, ти ке застанеш едно 10 метра понапред, и тој нормално ке тргне накај тебе, коа ќе биде на пола пат, ти тргнуваш, и нему не му се исплаќа да тргне по тебе зш веке си предалеку за да те стигне

И чепкате на мечката у Ш***К. Законот е доволно јасен, осветлена таблица на пропишано и видно место. Не е за џабе ова смислено и напишано. А ако неќеш да застанеш си ризикуваш со уште неколку прекршочни пријави што може да те коштаат не само пари.. да не зборам ако ти се закатанчат што уште не.

Имате мотор, и им застанувате на џандари ? Who does that ???:eek:

Оти да не? Моторот регистриран, возачка имам, не гледам причина зошто да не застанам. Успат, не земаат душа.

Низ град и те како можеш да им избегаш, дур се качи во мотор јас сум километар пред него, и сум се скрил негде.
А ми кажале и една "финта" , која јас ја немам пробано. Коа ке ти дава знак полицаецот да застанеш, ти ке застанеш едно 10 метра понапред, и тој нормално ке тргне накај тебе, коа ќе биде на пола пат, ти тргнуваш, и нему не му се исплаќа да тргне по тебе зш веке си предалеку за да те стигне
Класично продавање мадиња за бубрези. 12 годинки имаш?

Се зависи до цајканите какви ќе ти се погодат инаку можеш слободно да возиш така не е некој прекршок.

hack3ngin3

Ме изнасмеа туку ај ти кога ќе купиш мотор пробај така и кажи ни после ок?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom