Last Man Standing (Seria A)

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај вонредно коло има вторник/среда? Лелеее незнаев, не избрав екипа.
Ако може да бирам екипа, за мене Рома.

Нема вонредно коло, Фиорентина беше одложена минатото коло затоа денес се одигрува :)

Нема никакво вонредно коло, да ти пишам Рома сега?

Eдит: Останавте уште 14 сега.
Воведуваме ново правило:
Кога ќе останат само 8 натпреварувачи ќе се отпаѓа и со нерешено, за да биде поинтересна играта. Значи ова правило ќе се почитува кога ќе останеме само 8 играчи.

Нема никакво вонредно коло, да ти пишам Рома сега?

Eдит: Останавте уште 14 сега.
Воведуваме ново правило:
Кога ќе останат само 8 натпреварувачи ќе се отпаѓа и со нерешено, за да биде поинтересна играта. Значи ова правило ќе се почитува кога ќе останеме само 8 играчи.
За болдот :tapp:.
Абе добро ти нормален ли си што збориш? Какво ново правило ? кој ти е крив шо испадна уше 1 коло и сеа најде кур ташак да си играш со нас и да поставуваш нови правила само за да играме од почеток... Ама како шо гледам тој филм не го гледаш уше 12 кола завршува лигата :)

За болдот :tapp:.
Абе добро ти нормален ли си што збориш? Какво ново правило ? кој ти е крив шо испадна уше 1 коло и сеа најде кур ташак да си играш со нас и да поставуваш нови правила само за да играме од почеток... Ама како шо гледам тој филм не го гледаш уше 12 кола завршува лигата :)

Според мене така би било поинтересна играта, но како ќе се одлучи.

Никакво ново правило, тотално сум против тоа. Ајде да се изјаснат и останатите што играат :).

За мене оваа коло:
14-Сиена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom