Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znae nekoj kako najeftino do Chikago,USA ?
Дечки летово можеби ќе одам во Словенија - Љубљана али не знам со што да идам, со автобуси е околу 90 евра, а со авиони не се разбирам не знам како да најдам нешто ефтино? Ако одам секако би резервирала карта неколку месеци однапред. Инаку патот е за во јули-август.
Дали може во иднина да се очекуваат летови со визз преку Охридскиот аеродром?
Kako sto napisa i Apple, i jas se soglasuvam,najdobra i najevtina varijanta e Skopje-Istambul-Chicago,pred Nova godina kartite bea 725 evra kupeni vi agencija na Turkish Airlines vo Skopje.Znae nekoj kako najeftino do Chikago,USA ?
Види овде мене најефтино ми излезе. Во еден правец за две карти 653 евра и плус такси до аеродром ти се движи околу 4500 денари ако оди само за тебе а онака е по 1500 денари од човек мислам.Znae nekoj kako najeftino do Chikago,USA ?
Дали може во иднина да се очекуваат летови со визз преку Охридскиот аеродром?
Види овде мене најефтино ми излезе. Во еден правец за две карти 653 евра и плус такси до аеродром ти се движи околу 4500 денари ако оди само за тебе а онака е по 1500 денари од човек мислам.
Искрено би сакал Будимпешта да се појави во понуда како и можна конекција со Гетеборг или Стокхолм Скаваста бидејќи линијата кон Малме е најпопуларна па логички е да видиме тука нешто додатно.
Од се напишано, вториот дел од реченицата е најблиску до вистината.
.. но не и единственото нешто на повидок. Но сепак, сега за сега - трпение спасение![]()
blagodaram mnoguKako sto napisa i Apple, i jas se soglasuvam,najdobra i najevtina varijanta e Skopje-Istambul-Chicago,pred Nova godina kartite bea 725 evra kupeni vi agencija na Turkish Airlines vo Skopje.
Uslugata e fenomenalna,patot e ednostaven i smetam najbrz.Za 15h od Skopje stignuvas vo Chicago.
blagodaramВиди овде мене најефтино ми излезе. Во еден правец за две карти 653 евра и плус такси до аеродром ти се движи околу 4500 денари ако оди само за тебе а онака е по 1500 денари од човек мислам.
Дај бе не биди таков кажи нешто израдувај неЕве пример кажи има ли шанси Барса да влезе во некаква комбинација како можен лет од Скопје? Или Париз? Знам дека е тешко но да си прашам
![]()
Една од тие двете, даКамо среќа да можев да ги протуркам и двете, ама толку ни е чергата за сега.