Челото на Зоки Фаци

• Креатор на темата Креатор на темата Litajko
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку би имало население челото на зоки фаци би можело да стане држава :pos: Сега го смислив :pos:
И власт му треба :P За да биди комплетна дефиницијата за држава -- територија, население и власт

buygreen-knu-round-dining-table.jpg
,

soncevi1.jpg
?

Исто така не е убаво и да сме многу сериозни, рак, шеќер и слично. Сепак смеењето е пола здравје, другата половина е чистотата.
И сега една нова за Зоки
Црната жена во Том и Џери е уствари преправен Зоки Фаци. А главата не се гледа бидејќи тогашната кинематографска технологија сеуште била доволно развиена за да го фати главата на Зоки фаци.
Ok , vie si znaete .....
Samo znam od videno iskustvo mnogu odamna , eden moj drugar se smee[e na covek so staki paraliziran , po nekoe vreme od koga mu se rodi sinot imase problem so idenjeto i den denes nemoze ok da ide ..epa sea videte dali e sluucajnost ili dr.

Ok , vie si znaete .....
Samo znam od videno iskustvo mnogu odamna , eden moj drugar se smee[e na covek so staki paraliziran , po nekoe vreme od koga mu se rodi sinot imase problem so idenjeto i den denes nemoze ok da ide ..epa sea videte dali e sluucajnost ili dr.
Чоек дај бе не замарај. Не сме ретардирани на парализирани да се смееме. Грев е да не се смееш на фаци ко Накова, Зоки, Хелена и остали ретарди.

Зоки Фаци не е крстен оти нема поп со доволно голема рака, да го потопи во реката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom