Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мисам дека можеш и сам да си направиш, наоѓаш rss facebook апликација, инсталираш, подесуваш и пријатно.Здраво Дечки. Итно ми е потребен човек што знае да прави социјален читач (новата можност на фејсбук). Контактирајте ме !!
Чекај прво да видиме дали сме на иста фреквенција?Не те сватив, дај подетално те молам. Како мислиш rss апликација?![]()
Види го туторијалот, мислам дека ова може да помогнеЕпа вака: На фејсбук до сега сигурно си сретнал нешто како fmacedonia читач, grid.mk, mkinfo.mk. Линкови што кога ќе ги кликниш те принудуваат да ја дозволиш апликацијата (читачот) па дури потоа да ја прочиташ веста. И сеа откако ќе ја дозволиш апликацијата од фејсбук, после доволно ќе биде само да кликниш некој друг линк од истиот веб сајт и автоматски на твојот ѕид ќе се објави линкот и некој блаблабла безвезе текст.
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 02:53 ---
И целата намена му е за зголемување на фановите на некоја фејсбук страница.
Вакви страни кај мене идат аuto-block и не се замарам со глупости , која ти е логиката да ми постира самото тоа на профилЕпа вака: На фејсбук до сега сигурно си сретнал нешто како fmacedonia читач, grid.mk, mkinfo.mk. Линкови што кога ќе ги кликниш те принудуваат да ја дозволиш апликацијата (читачот) па дури потоа да ја прочиташ веста. И сеа откако ќе ја дозволиш апликацијата од фејсбук, после доволно ќе биде само да кликниш некој друг линк од истиот веб сајт и автоматски на твојот ѕид ќе се објави линкот и некој блаблабла безвезе текст.
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 02:53 ---
И целата намена му е за зголемување на фановите на некоја фејсбук страница.
Така е, ова е нешто најмногу што ги нервира посетителите и исто времено ги одвраќа, може повеќе да наштети отколку да помогне.Вакви страни кај мене идат аuto-block и не се замарам со глупости , која ти е логиката да ми постира самото тоа на профил![]()
ги нервира поупатените во интернетот ... другите си кликаат и не заприметуваат ...Така е, ова е нешто најмногу што ги нервира посетителите и исто времено ги одвраќа, може повеќе да наштети отколку да помогне.
Лесно е тоа, имаш готови скрипти и на самиот фејсбук и имаше една апликација Only for likers, побарај ја во search барот на фејсбук.ги нервира поупатените во интернетот ... другите си кликаат и не заприметуваат ...
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 15:52 ---
а како се прави апликација за фб страна да кога некој ќе ја посети фб страната да мора прво лајк да стави па да ја види содржината на страната ... зафб страна не за друг веб сајт ...?
Лесно е тоа, имаш готови скрипти и на самиот фејсбук и имаше една апликација Only for likers, побарај ја во search барот на фејсбук.![]()
Сајтот не е ништо посебно, ионака ќе прам нов сега.. Дали социјалниот читач може да работи на вордпрес или џумла?Tи знајш да прајш социјален читач?
![]()