- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.226
па ти кажа предходно дервиши со оглед на тоа дека има турци и албанци највекеВо Турција ги има највеќе.
Кажи ми во Македонија што сте претежно ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па ти кажа предходно дервиши со оглед на тоа дека има турци и албанци највекеВо Турција ги има највеќе.
Pa kolku sakaat samite da kazuvaat sepak ne se Muslimani citaj go linkot da ja uvidish zabludata.Јас кога и да сум разговарал со Шиити они велат дека се Муслимани.
Што е разликата меѓу Суфи и Суни? Нели се и Суфите на еден начин Суни?
Во Турција ги има највеќе.
Јас кога и да сум разговарал со Шиити они велат дека се Муслимани.
Што е разликата меѓу Суфи и Суни? Нели се и Суфите на еден начин Суни?
Едноставно Не е могуче!Dabome i Siitite se Muslimani no vnatre vo Siizmot ima tolku losi sekti sto polosi se i od hristijanite..
Едноставно Не е могуче!
Па сите добро знаеме дека кафирите се најлоши!
срамота е вака да се споредуваат Муслимани со кафири!
Pa koja e razlikata pomegju tie sto veruvaat (a gi ima bez somnez) deka Alija e bog i onie koi veruvaat deka Isus e bog ?
Hadisot koj go spomnuvate za 73 sekti pogresno e svaten i vrska nema so nekoi tolkuvanja.колку секти постојат денес?
до кај е стигнат бројот
според она што го кажал мухамед за судниот ден
и кај нас во земјава кои секти постојат ? и која е нивната цел?
Ne,kako sto gledate,sekoj si seta zdrav i ziv. Vi se molam bez provokacii.Нема разлика. Се тоа да се отепа.
Ако дигнат во воздух во црква, се смета за здрав и жив онда во ред.Ne,kako sto gledate,sekoj si seta zdrav i ziv. Vi se molam bez provokacii.
Не се споредуваат муслимани со кафири,туку кафири со кафири.Едноставно Не е могуче!
Па сите добро знаеме дека кафирите се најлоши!
срамота е вака да се споредуваат Муслимани со кафири!
ептен гњавиш бре брат,иди таму со соул расправај се.Ако дигнат во воздух во црква, се смета за здрав и жив онда во ред.
Ако силуваните христијанки во Египет се за тебе здрави и живи, да.
Ако децата што ловеа риби на Смилковско, ги рачунаш за здрави и живи, исто така в ред.
И така со безброј несреќни примери од секојдневието кои сурово ја демантираат лагата за Муслиманите, што розево ја срочувате тука на форумов.
Ако дигнат во воздух во црква, се смета за здрав и жив онда во ред.
Ако силуваните христијанки во Египет се за тебе здрави и живи, да.
Ако децата што ловеа риби на Смилковско, ги рачунаш за здрави и живи, исто така в ред.
И така со безброј несреќни примери од секојдневието кои сурово ја демантираат лагата за Муслиманите, што розево ја срочувате тука на форумов.
Ti brat kako velis kako tebe da ne te vrzuva smiljkovsko ezero i crkvite i i egipet..... Vie gi palite i gi ubivate nam ni gi prakate da se raspravame.Не се споредуваат муслимани со кафири,туку кафири со кафири.
и полоши се
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 17:28 ---
ептен гњавиш бре брат,иди таму со соул расправај се.
овде се одговараат прашања,погледни последните 2-3 страни како убаво си течеше разговорот,биди пристоен малку.
Соул,те молам собери ги на друго место и расправајте за смилковско,египет,цркви и безброј несреќни примери,што овде му објаснуваш.
Како може некој да е полош од Христијаните?Не се споредуваат муслимани со кафири,туку кафири со кафири.
и полоши се![]()
Како може некој да е полош од Христијаните?