Од Скопје до Штип ќе се патува половина час

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Прави разлика,за тебе може не,ама за бизнисот и како.. За секој бизнис времето е пари и пократок автопат и подобар значи и намалени трошоци.
Абе да ама му се обраќам на оној што ми се чуди на фактот дека патувам саат и пол со автобус.... така да немаше врска ова со бизнисот :sneaky:

Абе да ама му се обраќам на оној што ми се чуди на фактот дека патувам саат и пол со автобус.... така да немаше врска ова со бизнисот :sneaky:

Девојче, имам повеќе патувано со автобус Штип-Скопје и обратно отколку ти што имаш влакна на срамните делови.
И пола саат прави разлика, дали е со бус или кола или со спејс шатл!

Девојче, имам повеќе патувано со автобус Штип-Скопје и обратно отколку ти што имаш влакна на срамните делови.
Дечко незнам ти колку си патувал и со што јас ти кажувам дека патувам саат и пол значи вчера пример се качив во 5 во Штип бев во 20 до 7 така да чилллл те молам... и ти дали воопшто знаеш дали јас имам влакна или не на срамните делови па да збориш ај молим те ќути :tapp:

Стандард е час и 40 минути, со влегувањето во Велес секако.

Оваа траса е долго време најавувана. Ова што го прочитав погоре ми звучи како некој најубав СОН, дренажа, мостови за животните да поминуват, запазување на сите еколошки моменти, заштитни мрежи, што знам премногу убаво за да очекувам да се реализира во следните 10 години (со оглед на тоа колку време требаше за реализација на обичниот 7 метарски пат Струмица Радовиш). Но бидејќи повеќе време го најавуват мислам дека се готови сите припреми а веќе е почнато и со диспропорција на земјиштетп да се надеваме дека ќе се почне и заврши со изградба на овој патен правец кој ќе биде навистина голем подтик за развој на источниот дел од Македонија.

Да видиме после избори дали ќе се спомне овој проект.

Некако многу сте прости со овие избори, та избори. Автопатот не би го градела ниедна општина, туку е проект на Владата, така да требале да го чуваат за парламентарни, не за локални. Која е поентата ако го рекламираат сега кога ниеден градоначалник нема везе со ова!

По автопат ќе се оди на новиот аеродром во Штип и сето ова направено со дел од 8те милијарди !

http://staro.zdravo.com.mk/vesti/pari-i-znaenje/848-8-----.html

15467529.jpg

Некако многу сте прости со овие избори, та избори. Автопатот не би го градела ниедна општина, туку е проект на Владата, така да требале да го чуваат за парламентарни, не за локални. Која е поентата ако го рекламираат сега кога ниеден градоначалник нема везе со ова!

Незнаеш изгледа како функционира политиката.
Значи вака - Владејачката партија као гради се и сешто и просечен гласач си вели, чекај овие градат, дај да видам кои им се кандидати за градоначанлници затоа што и тие ќе градат и ќе допринесат до развој на мојата општина.

Историја на „градењето“ на карго аеродромот во Штип
2008
2009
2010

Е де, не се брзајте вие... Струмица - Радовиш го градеа 20 години. Кај и да е, за 20-тина години ќе има и автопат до Штип.

По една кофа асфалт да тураа секој ден, досега ќе го направеа...

Автопат Скопје-Штип не може да има според ПГДС(просечен годишен дневен сообраќај). Треба над 15000 возила дневно за да оваа инвестиција биде економски оправдана. Така да не верувам во неговата реализација во поскоро време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom