- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Најдобрите 7 ова коло
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдобрите 7 ова коло
бравоо.. посебо за Станиќ психопатот
плус и Станиќ има најдобра одбрана ова колоВугринец и Станиќ во најдобрите 7бравоо.. посебо за Станиќ психопатот
плус и Станиќ има најдобра одбрана ова коло

И тој гол беше примен од седум метри.Луд е стварно..иако не ја гледав вчера само прочитав дека повеќе од 20 минути примил еден гол тоа е невероватно![]()

Атлетико играше со Кил во финале минатата година а претходната играше со Барса во финале али како Сиудад Реал а Кил испадна во полуфинале таа година од Барса!Можно е, Кил беше во прв шешир, Атлетико во трет ми се чини, во последните години далеку подобар пласман има Кил отколку Атлетико, па за тоа е така.
Второ, Металург прво треба да се потруди за да не играат нашите екипи (Вардар или тие) квалификациски турнир за ЛШ, па после ќе се мисли за уште едно место во ЛШ, далеку сме од два претставника во ова натпреварување.
Во последните 5-6 години Кил е поуспешен од Атлетико/Суидат Реал.Прашањето е од кај го извади заклучокот дека Атлетико имал далеку полош пласман од Кил???
Не е поуспешен очигледно не следиш и збориш на паметВо последните 5-6 години Кил е поуспешен од Атлетико/Суидат Реал.
Најверојатно тие од ЕХФ си имаат некоја математика, Германија сигурно има поголем коефициент од Шпанија, па што едниот е сместен во прв шешир, а другиот е сместен во трет шешир.
Ти си ја отворил темава и гледам ти си "стручњакот" ти одговараш и објаснуваш така да чекам точен одговор од тебе а не празна слама како до сега.Можно е, Кил беше во прв шешир, Атлетико во трет ми се чини, во последните години далеку подобар пласман има Кил отколку Атлетико, па за тоа е така.
Второ, Металург прво треба да се потруди за да не играат нашите екипи (Вардар или тие) квалификациски турнир за ЛШ, па после ќе се мисли за уште едно место во ЛШ, далеку сме од два претставника во ова натпреварување.
. Како Русија добива две места со еден ексара јак клуб и еден екстра шит клуб. Вардар е појак од неколку клуба кои беа во групна фаза: Партизан, Савехов, Констанца, Петерсбург и Шафхаузен.Повлечи си ја дезинформацијата бе човек, твоја грешка е тоа не моја.Сум нашол и ја со кој да дискутирам.
Па кој кур ти се мешаш ако чекаш од мене одговор, башка прашањето беше од друг член, не од тебе.