Жените прашуваат, мажите одговараат

I

Iblis

Гостин
Зашо сте толку пеколно божествени и бенгабилни во деловен минич и school outfit? :D
Сигурен сум дека не сум бенгабилен ви минич, ми се мафта онаквото, не е најпријатна глетка
--- надополнето: 5 април 2012 во 14:05 ---
А зашо во кревет ве пали филмот силуење? :icon_mrgr:
Кај си ма.....

G

Gray Foxx

Гостин
^
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ!!! :D
Сеа и фегет испаднав.
Ауууу...
Слепец ебате. :D
Одма нека се префрлат прашањава мои во другата тема, за МУХЕРЕС. :D

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
Се премислив, не треба стап туку некоја или неколку да ги силуваат за да им ги отворат очите, да ги разбудат. Иначе ако не ги разбуди тоа стап од буково дрво и по газот, тепање, тепање...:)
e е сеа од еден збор стна каша-попара тууу :pos:
--- надополнето: 5 април 2012 во 15:30 ---
^
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ!!! :D
Сеа и фегет испаднав.
Ауууу...
Слепец ебате. :D
Одма нека се префрлат прашањава мои во другата тема, за МУХЕРЕС. :D
одма ти се нафрлуваме ,тука хиени има нема нормални :eek: (се шегувам)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Кога највеќе сакате масажа?
И колку пати неделно секс за вас е идеална бројка?
Прво да се разбереме за масажа нема лош термин во секое време на секое место ;)

Во врска со сексот зависи од човек до човек и секако колкав sex drive има.
За да го утврдиш тоа треба комуникација со партнерот.

П.С Освен ептен ако има некоја важна причина неверувам дека маж би одбил секс
(И не главоболка не спаѓа во важни причини :pos: )
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 18:40 ---
Мене ме интересира што мислат машките за оние девојки со кои се муват само за една вечер. Дали за нив мислат дека се лесни па сакаат да ги искористат или едноставно не сакаат врска и бараат само забава. Да се разбереме, не зборувам за секс за една вечер :)
Ако се мува со мене добра е, ако не кур*а е. :pos:

Он: Шала на страна се трудам да немам предрасуди иако прашањево доста зависи од тоа колку години има.
Ако е помлада сфатливо е да сака да експериментира, но ако многу пати ја повторува грешката не би било најсјано мислењето.

П.С Ако ја свиѓаш девојката и физички и карактер нема некој голем удел со колку се мувала пред тебе иако според мене што помалку знаеш тоа подобро.

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Која е веројатноста за да постои такво нешто и со која цел дечкото или девојката би се претставувале со лажен идентитет на скајп да речеме?
Зошто некој да се претставува нешто што не е, т.е да користи друго име и презиме?
(да заштити идентитет? да скрие нешто?) Не ми е баш јасно. :confused:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Жените прашуваат, Стеф одговара :D

Која е веројатноста за да постои такво нешто и со која цел дечкото или девојката би се претставувале со лажен идентитет на скајп да речеме?
Зошто некој да се претставува нешто што не е, т.е да користи друго име и презиме?
(да заштити идентитет? да скрие нешто?) Не ми е баш јасно. :confused:
- Срам
- Несигурност
- Ако е со причина одбрана лажната личност, со цел да и наштети (на секој можен начин)
- Алиби (ако не успее, да пушти муабет „абе, се шалев“, додека, ако успее го имаш вадењето „абе ради манијаци сум вака скриен/а“)

Не ми текнува други причини ама веројатно има :)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Само че ве прашам , шо ви иди така бе ? Зошто?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу голема мистерија од секогаш ми била зошто одеднаш, онака ничим изазвани им текнува на машките да исчезнат, ама баш онака кукавички, без да раскинат, да седнат, да направат муабет ко луѓе?
Не ми е муабетот, ниту намерата да генерализирам, зборувам исклучиво за конкретнава појава и ме интересира зошто истата се јавува, од машки аспект гледано...

L

Luki Junior

Гостин
Многу голема мистерија од секогаш ми била зошто одеднаш, онака ничим изазвани им текнува на машките да исчезнат, ама баш онака кукавички, без да раскинат, да седнат, да направват муабет ко луѓе?
Не ми е муабетот, ниту намерата да генерализирам, зборувам исклучиво за конкретнава појава и ме интересира зошто истата се јавува, од машки аспект гледано...
Педери у душа... Педери у душа... Педери у душа... Доста често се среќават такви педери у душа.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Затоа што кога сакаш да раскинеш, ти здосадило најверојатно наместо да создаваш ситуации или да бараш/измислуваш причини за раскинување по едноставно е да исчезнеш наместо да ја тупиш со бесмислени разговори (y)

L

Luki Junior

Гостин
Затоа што кога сакаш да раскинеш, ти здосадило најверојатно наместо да создаваш ситуации или да бараш/измислуваш причини за раскинување по едноставно е да исчезнеш наместо да ја тупиш со бесмислени разговори (y)
Шо и да ти е, еден маабет и дужеш на момата, макар и да ти е досаден, и дека се осеќаш оти ја тупеш. :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Шо и да ти е, еден маабет и дужеш на момата, макар и да ти е досаден, и дека се осеќаш оти ја тупеш. :)
Не би можел јас освен муабетот "раскинуваме" ништо повеќе, нешто како Чендлер жал ме фаќа а не е баш пријатно да и кажеш ми здосади :)
Погрешно е, не е начин ама тоа е :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кои се тие бесмислени разговори?
Не ми е јасен моментот, ама стварно.
Седнуваш, велиш: Не сакам да сме веќе заедно и си одиш, не мора тоа да се филозофии и тупења. Едноставно, секој заслужува човечки третман. На крај краева, според мене, утре кога ќе се видите у град, треба едно здраво, како си да направите, ама со таквото исчезнување правите само на човек да му згади од постапката и да исчезне пред се почитта за личноста. За мене и покрај раскинувањето на врската, битно ми е да остане почитта, а со такво однесување, не постои никаква шанса за задржување на почитта и нема простор дури ни за едно здраво потоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom