Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби сакате, ама повеќе не верувам, ко што гледам никоја жена не ме негира, очигледно секоја од нас си има големи апетити по прашањево :)

Нормално дека никоја нема да се залета да каже дека не може или не сака па пред луѓево овде да се избрука, да испадне дека не е кууууљљљ :)

епа барам некој кој ќе се пронајде во ова и тој некој ќе може да ми одговори ваљда ;)
епа (пошто претпоставувам од искуство ова прашање го поставуваш) те советувам да го викниш бившиот ти дечко :) на еден "возрасен" разговор,да му го поставиш истово прашање и да се надеваш дека искрено ќе ти одговори

Нормално дека никоја нема да се залета да каже дека не може или не сака па пред луѓево овде да се избрука, да испадне дека не е кууууљљљ :)

Имаше една србска: Не го куди коњот што го немаш јавано, така да пази што збориш можеш да се изгориш, жените се зарчиња малку треба да ги брцнеш да почнат искри да летаат:)
--- надополнето: 5 април 2012 во 13:06 ---
Зашо сте толку пеколно божествени и бенгабилни во деловен минич и school outfit? :D

Старвин да не ја промаши темата а? :)

зошто кога ќе се дамлосате (начукате,летвосате,каменосате...) имате девојка ама во оментов сите други девојки ги сакате за вас а на неа не помислувате , а спротивно кога една девојка е пијана таа мисли само на тој што го сака...

Кога ќе се дамлосаме сите други девојки ги сакаме исто како и кога сме трезни, само дамлосани иаме повеќе храброст да се изразиме, искрено, јасно...а тоа кога сте вие пијани си е ваш проблем, не сме исти џиииззз :D

епа (пошто претпоставувам од искуство ова прашање го поставуваш) те советувам да го викниш бившиот ти дечко :) на еден "возрасен" разговор,да му го поставиш истово прашање и да се надеваш дека искрено ќе ти одговори
хахах тоа никад нема да се деси,да сакав него да го прашам немаше овде да напишам, а и да знаел он да одговори немаше ова да ми биде 'мистерија' сеа :ROFLMAO:

Кога ќе се дамлосаме сите други девојки ги сакаме исто како и кога сме трезни, само дамлосани иаме повеќе храброст да се изразиме, искрено, јасно...а тоа кога сте вие пијани си е ваш проблем, не сме исти џиииззз :D

:tapp: e убаво што кажа :P ќе станеме и ние како вас :vozbud:
--- надополнето: 5 април 2012 во 13:10 ---
Имаше една србска: Не го куди коњот што го немаш јавано, така да пази што збориш можеш да се изгориш, жените се зарчиња малку треба да ги брцнеш да почнат искри да летаат:)
--- надополнето: 5 април 2012 во 13:06 ---

Старвин да не ја промаши темата а? :)
се збунил и за момент се почувствувал како женско :P

:tapp: e убаво што кажа :P ќе станеме и ние како вас :vozbud:
--- надополнето: 5 април 2012 во 13:10 ---

се збунил и за момент се почувствувал како женско :P

Не можете, ако не ви е во природа, ако го силите ќе западнете во неволја, во случајов балканска :pos:

Не можете, ако не ви е во природа, ако го силите ќе западнете во неволја, во случајов балканска :pos:
се се може ,ништо не е невозможно...само некогаш невините машки за греота го кркаат стапот заради тие лошите ....

се се може ,ништо не е невозможно...само некогаш невините машки за греота го кркаат стапот заради тие лошите ....

Сум се почувствувал и како невин и како лош. Верувај, невините заслужуваат стап...:pipi:

Лејди читај меѓу редови за каков стап се работи.. :)
епа јас одговарам како што јас го посочив поимот стап,ако мислел на нешто друго би требало да прецизира поинаку малку....;):icon_lol:

епа јас одговарам како што јас го посочив поимот стап,ако мислел на нешто друго би требало да прецизира поинаку малку....;):icon_lol:

Лејди остај нека те водат желбата и фантазијата знаеш што се има да подразбереш под „стап“ ехеееее :)

Се премислив, не треба стап туку некоја или неколку да ги силуваат за да им ги отворат очите, да ги разбудат. Иначе ако не ги разбуди тоа стап од буково дрво и по газот, тепање, тепање...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom