Чудно бе...сепак го спомнаPod nivo mi e da go spomnam
Чудно бе...сепак го спомнаPod nivo mi e da go spomnam
Чудно бе...сепак го спомна
Што би рекол Psyside -Abe kaj ostavam nekoj provincijalec da me nasmee. Sto znaat tie osven da kopaat po nivi. Pod nivo mi e da go spomnam a kamoli da me nasmee.
Inace sarcasm koristev vo mojot post. Jas sum od Bitola.Што би рекол Psyside -
Сериозно чоек, како си ги замислуваш поголемиве градови во државава освен Скопје, како што се Битола, Тетово, Прилеп и останати? Си шетнал надвор од градот, или ко мал те носеле ко бааѓи во Битола, ама тие на нивата од дедо, азното да го барате?
Кул. (сарказам, actually, not cool.)Inace sarcasm koristev vo mojot post. Jas sum od Bitola.
Takov e ovoj del od forumot, nema sto serioznost da se bara tuka.. Mene ne mi e nisto poseben, ali poprvo bi go gledal nego na TV, od kolku Janko Bureko i takvite ko nego.Кул. (сарказам, actually, not cool.)
Инаку искрено ми беше интересен и дури и оригинален во првите неколку видеа, подоцна мех, за на крај врв на глупоста да биди видеото за метросексуалците. Па Бекам е метросексуалец човече.
Играј Шерлок бе, посложена варијанта од Кејсот. Го пуштив ама јок, аматерски е мнПопрво би играл Criminal Case на фејсбук. Озбилно, заразна е, аднете ме.