Почина актерот Бранко Ѓорчев

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување
Жалосно, уште еден човек прерано отиде од болест. :(

Нека почива во мир. Вечна слава.

Старите актери си заминуваат, нови нема... со тоа расте и тупоста врз народот.

RIP

Уфф ле млад умре. И аманте вие со тоа "RIP", зарем немаме ли наши зборови?
Почивај во мир.

бранко беше многу добар актер и глумец... можам да кажам деке беше еден и од најдобрите во македонија. штета што умре млад. Почивај во мир!

Уф, го видов лани кај тетка ми на работа на онкологија, штом видиш некој таму знаеш дека е блиску ваквата работа (n) Нека почива во мир
И во Австрија се има лечено ама тоа е...

Уфф ле млад умре. И аманте вие со тоа "RIP", зарем немаме ли наши зборови?
Почивај во мир.
Стварно колку глупаво е кога ќе пишеш RIP ,дајте бре пишете на македонски
не го пишувам ова со таа намера да го зачуваме нашиот јазик и бла бла бла досадни такви моабети ..туку дека не му даваме почит на некој си актер од друга држава , на македонец кој починал логично е да му пишеме Почивај во мир .

Лесна му земја :( Сочувство до блиските.

Sent from my Grand X In using Tapatalk 2

Да, штета како и за било кој друг човек кој ќе замине од овој свет...
Се надевам дека добро си поминал меѓу нас.
Take care guys.
Причина повеќе да сме среќни што ме овде. Не џабе се рекло, Живеј го секој ден како поседен.

Чудно ми е тоа актерите умираат од Рак или некои болести како на пример што им се случи на Ристо Шишков,Дади и др. па и овој наш глумец значи нешто ми е матна некаква жпионска афера од кодошите што им загорчи здравјето хм хм . Но тоа е друга тема.
Нека почива во мир :(

Чудно ми е тоа актерите умираат од Рак или некои болести како на пример што им се случи на Ристо Шишков,Дади и др. па и овој наш глумец значи нешто ми е матна некаква жпионска афера од кодошите што им загорчи здравјето хм хм . Но тоа е друга тема.
Нека почива во мир :(

Alkohol, cigari i droga.

Sent from my Intel Phone

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom