Директор и вработена

• Креатор на темата Креатор на темата Geri
  • Време на започнување Време на започнување
Прво немој да лажеш дека си директор,сигурно си некој партал во фирмата што има влажни соништа за една згодна девојка...по што човек на функција не верувам дека би се бламирал вака на нет да бара ептен глупи совети.
Директор на фирма не бара совети тој дејствува тој владее,од него треба дасе бараат совети,а не тој да бар...
Во краен случај ако стварно си директор на фирма земиоја тоа дипломата и искористија како тоалает папир.
Sto da ti kazam,koga ti nemozes darazberesh.Ne sum jas kriv,tolku ti e!

Sto da ti kazam,koga ti nemozes darazberesh.Ne sum jas kriv,tolku ti e!
ако еден директор падне на ниво(ко тебе во случајот)да страда за пичка поарно дај си орказ пред време...не се бламирај тука ко тинејџер ...аман!

Gledash li deka ne razbirash sto zboruvam.Se poveke i poveke se glupiras.Tolku ti e,ti rekov.

Gledash li deka ne razbirash sto zboruvam.Se poveke i poveke se glupiras.Tolku ti e,ti rekov.
Ти не се разбираш што зборуваш,бараш совети од форумџии кои патем преферираш да те поддржат во намерата,ама сепак ти се едно неискусно копиле страден за пичица кој што ни сопстгвената сопруга не ти ја дава да ја намирисаш нејзината и тука доаѓаш да бараш поддршка.
Ти најверојатно си лигле специјална потреба...

Abe sto da ti pravam,ne razbirash.Nekomu gospod dava ama tebe ti zel.Mali citaj sto pisuvam niz cela tema.Citaj:tapp:

Hahahahaha.....zenskava e car.Prvo objasnuva i navreduva deka sum "glup"bidejki tuka tema sum otvoril.Maco,znaci kade sto mene me navreduvash,gi navredi i site tuka sto ucestvuvaat so otvaranje temi,komentari pa i citateli.Ako e ova mesto glupo za tebe,neznam zasto si tuka.I ti li si glupa?Kaj site ne navredi,go navreduvas i celiot forum i organizatorite.
Vtoro,prasanjeto vo vrska so situacijata e hipoteticno,sto e i objasneto vo poveketo moi komentari.Zatoa kako za sve vo zivotot prvo procitaj,osoznaj za sto se raboti,pa dozvoli si i komentar da ne ispagjas ovaka kako sto si ispadnala.
I nemoj da se falite,zenite dusa zemaat,feministkinji,vie najpametnite.....puahahahahah:pos:
Прво, не сум женска, изгледа слабо ти иде читањето…
Второ, ако ти се ебе, дупи си бе брат, не отварај теми, не гледам тука 50.000 отворени теми за тоа кој, како и кого дупел… ама кога ќе ти го свирнат и тебе, немој да плачеш.
Трето, кога е веќе хипотетичка ситуацијата, да не ти е оваа хипотетичката вработена?
udyve2uj.jpg

Geri
Абе Гери ја среди ли секретарицата .......... мислам и го бапна ли де ............ или уште се мислиш ......... 2+2=4 Гери нема што да мислиш толку или направи го тоа или немој .......... ако не го направиш тоа ќе останеш со еден ќејф помалку, но ќе си бидеш раат и мирен, а ако го направиш тоа ќе си го направиш ќејфот, но после нема да бидеш на раат .... од секретарицата !
Мој совет откажи се од ќејфот и биди си мирен .... :)

ах форумов полн со чисти души бе.Никој никого не плеска,настрана никој не погледнува мајке ми.Кога ке решам да се мажам од форумов ке тражим маж жими све.ццц Луѓе олабавете бе ,оставете го човеков,него му требаше совет за во врска со девојкава арно ама еден куп светци одма се појавија и го прочистија.А и од кого бара совети кога 60 посто на форумов се дечишта кои пи..ка не виделе па сеа му љубоморат на приказнава на директоров.Жениве пак се ставаат на место на жената и одма го колнат.
Епа пријателе секоја чест на исклучпците кои ти дадоа искрени одговори.Ја ти викам кога би имале шанса како тебе 90 посто од овие би ја плеснале девојката.

Мене многу ми се свиѓа еден мој колега, ама не знам како даму кажам:(

Мене многу ми се свиѓа еден мој колега, ама не знам како даму кажам:(
Kako ke mu kažeš,smeškaj se,prefrlaj kosa pa ako treba i pokani go nekade.A što e toa tolku strasno,ili se plašiš ako te odbie.Nema da te odbie veruvaj mi,samo tuka kopiljacive komentiraat i prikazuvaat nekoj moral a istite ne znaat dali pi****a e vertikalno ili horizontalno.Plesni se ako ti se dopagja covekot i oko neka ne ti trepnue.

Kako ke mu kažeš,smeškaj se,prefrlaj kosa pa ako treba i pokani go nekade.A što e toa tolku strasno,ili se plašiš ako te odbie.Nema da te odbie veruvaj mi,samo tuka kopiljacive komentiraat i prikazuvaat nekoj moral a istite ne znaat dali pi****a e vertikalno ili horizontalno.Plesni se ako ti se dopagja covekot i oko neka ne ti trepnue.
А ти што направи?Ја плесна вработената или се разбуди?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom