Ima no ne se dobri kako Google ads sense . No sepak se dobiva po nekoja para . eve ti primer .. Jas gi koristam . Criteo.com , smowtion.com i adsgadget.com , Ne se zarabotuva koznae kolku ama sepak se dobri za mk sajtovi . Primer mozete da gi koristite Criteo vo kombinacija so drugite dve, posto Criteo zema samo impresii koj sto toj gi saka ako mu odgovara samo usa , eu i od aus poseti . Vo vasiot Criteo profil ima mesto za kod od drug publisher za ostanatite impresii eve ti primer,а има некои други сервиси што ја вршат истата работа како Google adsense?
и дали се добри
... 2000 посети месечно мислеш !?
ај ако сакаш остави ми контакт во ПП.
Можеш да си ги подигнеш само се чека едно 30 дена за да ти легнат парите на сметка. Тутунска БанкаСакам да прашам дали некој има добиено пари од гугл до сеа? Како работат чековите? Можам да се заангажирам за ова но незнам дали ги примаат нивните чекови овде и дали можеш да си ги подигнеш парите..
Само ми треба одговор од некој кој што се занимава со оваа работа.. поздрав
Не ми се случило такво нешто ама затоа се чека толку време да проверат дали е валиден чекот и да ти ги пуштат парите на сметка со тоа се осигуруваат дека нема проблеми со твојот акаунт.Дали може банката (конкретно Тутунска) да ти ги одземе парите откако ти се веќе стигнати на сметката???
Ако е баниран акаунтот, а парите од претходно си стојат на сметката, дали може да си ги повлечат - банката или адсенсе .(значи за тој чек е чекано цел месец и е одобрено и се пуштени пари на сметка,а отпосле е баниран акаунтот)Не ми се случило такво нешто ама затоа се чека толку време да проверат дали е валиден чекот и да ти ги пуштат парите на сметка со тоа се осигуруваат дека нема проблеми со твојот акаунт.
Ако ти е баниран акаунтот отпосле не знам дали ќе ти легнат на сметка парите ти викам за тоа се чека 21ден за проверка.Ако е баниран акаунтот, а парите од претходно си стојат на сметката, дали може да си ги повлечат - банката или адсенсе .(значи за тој чек е чекано цел месец и е одобрено и се пуштени пари на сметка,а отпосле е баниран акаунтот)
не само лична карта е доволнаМи стигна чекот, може да ми кажете што треба да направам сега, имам сметка во Тутунска банка.. ми требаат некој документи освен лична карта?
mozes i vo komercijalna okolu 400den e provizijataДали освен тутунска менуваат и други банки пошто не стојам баш убаво со тутунска.
Денес ми стигна првиот чек 80 еур. па сега барам банка која најбргу ќе ми го смени и најмалку провизија би ми земе. Ако има некој со вакво искуство нека пише.