Како да се започне автомобилска тркачка кариера? Каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Брзии
  • Време на започнување Време на започнување

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Здраво, не сум полнолетен и немам возачка... Сакам да знам дали може да се постигне нешто со овој спорт и каде да се започне, навистина ме интересира.... Не ми се допаѓа формула1, сакам дрифт трки наречени Drift Battle Championships или така нешто каде што се добива поени од дрифтање... Не ми велете дека сум лудак и дека пред малку сум играл NEED FOR SPEED затоа што седам зад волан уште од пето одделение...

стави си у главата оти за да можеш да се тркаш ти треба само една работа: СПОНЗОР и да имаш доста длабок џеб...

Фала шо ја почна темава со “не сум полнолетен и немам возачка“...ме спаси од понатамошно читање.
ОК ПУКАЈ СИ СЕИР.... Знаеш ли колку од славните тркачи почнале да возат од 12 години? Некој од F1 возачите дошле на сцена седејќи во картинг, така да не замарај ако не знаеш да ме посочиш.

ОК ПУКАЈ СИ СЕИР.... Знаеш ли колку од славните тркачи почнале да возат од 12 години? Некој од F1 возачите дошле на сцена седејќи во картинг, така да не замарај ако не знаеш да ме посочиш.

dosle ama pozadi niv stoi nekoj be ba4ko, ima mn vozaci sto se mn potalentirani od ovie sto gi gledas na f1 a vozat karting ili formula 3. Znaes zosto? Zosto drvata kako bruno sena, kovalainen, grosijan i ostali botovi sto nemaat vrska imaat ogromna finanskiska potkrepa, sponzori sto frlaat milioni za toj da vozi.

Речи му на таткоти да ти купи некое фиќо југо и ако имаш викендица прај го пусти го и дрифтај ..

Здраво, не сум полнолетен и немам возачка... Сакам да знам дали може да се постигне нешто со овој спорт и каде да се започне, навистина ме интересира.... Не ми се допаѓа формула1, сакам дрифт трки наречени Drift Battle Championships или така нешто каде што се добива поени од дрифтање... Не ми велете дека сум лудак и дека пред малку сум играл NEED FOR SPEED затоа што седам зад волан уште од пето одделение...
Во АМСМ мислам се пријавуваш да бидеш член а друго што ти треба е јак спонзор
BOKI подетално може да објасни бидејќи тој се трка

Пакуј куферите и америка тука спонзори мољим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom