Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Stivie G > Ацо Јоноски за ракомет. Со ацо сме врата до врата он помалце знае од тебе, во право си, ај
Може да ми објасниш како може фаворит да е екипа која до ова сезона немаше ни една победа во ЛШ? Друго, кои звучни имиња ги има Силкеборг за туку така да биде фаворит пред Киелце? Или доволно е тоа шо се од Данска?

Може да ми објасниш како може фаворит да е екипа која до ова сезона немаше ни една победа во ЛШ? Друго, кои звучни имиња ги има Силкеборг за туку така да биде фаворит пред Киелце? Или доволно е тоа шо се од Данска?
да не ја троламе темава , да доволно е што беа од данска. баш поради тоа што беа непознати за останатите. не враќам на ова повеќе,гледам уште плачете по парите што ви ги зема горење а не се радувавте за Металург

Силкеборг немаше ни да учествува во ЛШ ако не пропаднеше Копенхаген така да чил малце, ок? Ако ти си семоќен во погодувањето типови, дај да почнеме да те следиме со се што имаме. Само да знаеш дека 97% од сите уплатени ливчиња, СЕ ГУБИТНИ и немој да ми кажуваш дека кладењето нема врска со среќа. Во декември фатив пари на Валенсија кошарка затоа што водеа со 15 разлика и дојдоа да се спасуваат со тројка во последната секунда. Еднаш фатив фудбал тикет со 6 утакмици од кои 3 влегоа во 90+ :eek: Ама исто, после тоа цел месец губев, што заради еден гол, еден кош...човече...два пати ми се случи кошарка да ме падни затоа ШТО ЗАВРШИ НЕРЕШЕНО!!! Кажи ми која е веројатноста кошарка да заврши нерешено? Нека потврдат и други тука дека, среќата е голем и значаен фактор во кладењето. Кога сака, сака, кога не...и Господ да слезе да ја нареди утакмицата, пак нема да излезе...

Оф леле мајко...:facepalm:
ДОЈАВА била Горење:pos:..(па после се чудиме зошто темата е ТИЊА):tapp:
Силкберг бил фаворит за прво место во групата....:cuc::vozbud:
П.С.
И зошто?
Зошто Ацо Јоноски така рекол........:pos::pos::drk:
По сите параметри на логиката Горење требаше да биди двојка....
Не дека беше дојава:facepalm:туку дека покажаа многу повеќе во групата...
Добија повеќе мечеви,добија со Шамбери на гости 10 разлика,добија со СТ Петерсбург,го тепаа најлесно од сите Металург.....покажаа игра за класа над онаа на Силкеброг,реално моментално се подобра екипа....
И така и беше до само неколку минути пред крај на мечот..Горење играше,водеше,на крај се :гомце:, Силкеброг ги освои сите бодови...
Крај на муабетот...
Никој не ве тера да играте со сила...
Затоа не ја бива темата,зошто а не излези некоја утакмица и одма се појавуваат некои сезнајковци кои ќе мудруваат.....вака требаше,така требаше....
Продолжете со експертските анализи....:гик:
Се извинувам на спамот(и така речиси цела тема е спам,па мојот пост би бил незабежителен)....:icon_lol:

ова штое е у спорт лаиф специјален сингл на прва стра а у билтенот интер милан нешто... може да се игра пример прв жут картон или прва измена со други игри

иначе 2ка

На уплата од 100 денари на 8 утакмици кои што се 3/8 и се над 3 коеф.. ама еве да ги земиме во примеров 3 коеф, колку би ми излегувала минималната,а колку максималната?

Слабо голови во Холандија 2 денеска.. :unsure::unsure:

Ова дефинитивно го нема никаде. Не можам ништо да поминам, не ми се верува. Го имам Јанович 9,5+ прв сет, тој завршува 6-3, а еве го сега се игра и трет сет, автоматски поминува плуска на конечен, а на шалтер добро ме прашаа дали сакам прв сет или конечен... друг пат само ми пишувале на конечен плуска без да прашаат, а јас сум го имал прв сет плуска, како денес не згрешија....

Давајте за утре 3 утакмици со околу 1,80-2,10 квота и да ги изиграм, ако поминат да се вратам во живот некако. :) Кои ви се најизгледни за утре со така поголемки квоти?

Ај еден предлог од мене: Да се отвори тема за „молење“ да дај некоја екипа гол ова она. Да не се труе ова тема.

Спарта Р. влегвај 3+ ! :icon_lol:

Ако не дадат по едно голче Анжер и Оксер, ке ми го заебат најултра ливчето досега одиграно во петок...

Ајде Анжер!!!! :mad:
--- надополнето: 22 февруари 2013 во 21:31 ---
тооооооо повторно проработа магијата на темава !!!!! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom