- Член од
- 17 февруари 2013
- Мислења
- 575
- Поени од реакции
- 481
Jas sum rak pa aku mi raskinit nekoja nejkam po ulica da ja sretnam ne da ja molam
Скорпија и постојано внимание, па ќе има крв до коленаНајлоша комбинација: Знаците кои постојано бараат внимание, како раковите и близнаците, се најлошиот избор за скорпиите.
Ама зошто? Зошто таква пропаганда шириш по форуми?Скорпија и постојано внимание, па ќе има крв до колена
Овие два се дефинитивно и најлоши знаци во зодијакот
досадно ми е се гледа
Зш нема што да правам друго во моментов, петок 12ч на работа, време за спиењеАма зошто? Зошто таква пропаганда шириш по форуми?![]()
За кој хороскопски знак е ова?Зш нема што да правам друго во моментов, петок 12ч на работа, време за спиење![]()
СкорпијаЗа кој хороскопски знак е ова?![]()
Сите зборат вака за Близнаците, баш ме интересира, не сум имала искуство со Близнаци, т.е не ни познавам многу Близнаци...Скорпија
Иначе најдобронамерен совет до оние кои имаат партнер Близнак или Рак да го откачат со време, оти никако после не се откачува![]()
Лицемерни, еден ден вака, другиот ден инаку, незнаат ни сами што сакаат, како деца мали се. На нив потпирање никако, несериозни и не преземаат одговорност. Плус и вошки имаатСите зборат вака за Близнаците, баш ме интересира, не сум имала искуство со Близнаци, т.е не ни познавам многу Близнаци...
Што им се негативните карактеристики?
Crazy in Love Лаже тетка ти Леандра, има ѝ се погодено шкрт близнак.Лицемерни, еден ден вака, другиот ден инаку, незнаат ни сами што сакаат, како деца мали се.На нив потпирање никако, несериозни и не преземаат одговорност.Плус и вошки имаат
Velvet She; не ме тепај![]()
жими се XDКако се молат хороскопските знаци ?
Овен: Боже те молам за ТРПЕНИЕ, ако е можно веднаш
Јас си ги сакам близначињата како деца се,ги галам и си играм со нив само да се спречат навреме пред да ги брцнат рацете во сите тегли со слатко и да отиде зимницата па да ги прекршиш од ќотек.Лигеја; ќе потврди![]()