Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.383
:pos: пошто најмалку слушам за јарци сите ми викаат овен,бик,лав,водолија а за јарец ти си 3 личност и тоа и преку нет :pos::pos::pos: ама чек ти машко си или женско :D?
да ЖЕНСКО сум:pipi:

...едитирано од Апокалипто (пост со само едно смајли бришам одма, ама за да не пропадне романсава те дополнив :*)

Ако рече дека е близнак, дајте му од сочуство пари за автобус и заминете си како да не се случило ништо.:pos::pos::pos:

Ништо од мојата лоповска кариера, ќе почнам да барам пари за бус:P

Раковите, не само што се најбројни како криминалци, тие се и најбројни помеѓу убијците.

Luki Junior, еве гледаш ли што пиши...не за џабе Интерпол по тебе потерница има распишано:LOL::LOL:

Раковите, не само што се најбројни како криминалци, тие се и најбројни помеѓу убијците.

Luki Junior, еве гледаш ли што пиши...не за џабе Интерпол по тебе потерница има распишано:LOL::LOL:

Јас викам ти оти не е ного безбедно човек да си игра со мен, ти не веруваш.. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Јас викам ти оти не е ного безбедно човек да си игра со мен, ти не веруваш.. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Знам бе Луки, знам дека ИЧ не е безбедно човек со тебе да си игра ништо освен домино, табла или Монопол евентуално:D:P

Јарците најчесто се вплеткани во организиран криминал.Исто така, опишани се како брутални и како садисти.

Well, you know what they say... You don't wanna mess with a capricorn:icon_lol:

Како се молат хороскопските знаци ? :pos:

Овен: Боже те молам за ТРПЕНИЕ, ако е можно веднаш

Бик: Боже те молам помогни ми да направам ПРОМЕНИ во својот живот, но немораш премногу да брзаш еве само што припремив ручек.

Близнаци: Боже или Божице... Кој си?... Што си?... Колку ве има?... Всушност на КОГО треба да се молам?

Рак: Драг тато знам дека не треба да бидам толку зависен/а од тебе, но те замолувам моето палто на време да стигне на хемиско.

Лав: Боже се кладам дека си горд што сум јас твое чедо.

Девица: Боже направи нешто за светот да стане подобро место за живеење немој да направиш ГРЕШКА како првиот пат.

Вага: Охх Боже знам дека треба сам/а да ги носам своите одлуки, но сепак што мислиш ти за тоа?

Шкорпија: Боже те молам помогни ми да им простам на моите непријатели иако тие ГАДОВИ не го заслужуваат тоа.

Стрелец: О о о ...семожен, најобожуван Господе веќе сто пати те замолив да ми помогнеш да не ПРЕТЕРУВАМ.

Јарец: Драг Господе , имав намера нешто да те замолам, но решив сам/а да го направам. Во секој случај, фала.

Водолија: Здраво Боже! Некои велат дека си маж, а некои жена. Јас мислам дека сите сме БОГ, затоа што ќе ни се молитви.

Риба: Вечен небесен Господе, испив осум чаши виски за да ја отстранам мојата болка и очај, може ли со деветава чаша да наздравам за твојата неизмерна слава и милост.

Вага: Охх Боже знам дека треба сам/а да ги носам своите одлуки, но сепак што мислиш ти за тоа?

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Боже знам дека треба јас да одлучам но сепак дај ми некој знак дали е вистинска одлуката

Вага никогаш не е одлучна до крај за многу работи :D

Јарците најчесто се вплеткани во организиран криминал.Исто така, опишани се како брутални и како садисти.

Well, you know what they say... You don't wanna mess with a capricorn:icon_lol:
Ако си Јарец....welcome to the club
Во орагнизираниот криминал де :pos:

Ако си Јарец....welcome to the club
Во орагнизираниот криминал де :pos:
Сум сум, благодариме :D Почнавме ли со некаква организација за следното криминално дело?:icon_lol:

Сум сум, благодариме :D Почнавме ли со некаква организација за следното криминално дело?:icon_lol:
да да почнавме, само сега јавно овде не смее да се каже за што конкретно се работи....:D
Инаку јако ова со организиран групен криминал, но под услов главен да биде Јарецот, и така умее да го врши без да го фатат :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom