NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас кажав и сеуште стојам на тоа, па макар дал 100 коша наредната утакмица.
Подобри 10 од него: Џејмс, Вејд, Коби, Дурант, Гарнет, Ентони, Пирс, Рондо, Пол, Паркер...
Значи не ме сфаќај погрешно, одличен играч е и секој тренер би го посакал во екипа, ама сеуште не е суперѕвезда, како овие што ги набројав. Има огромен потенцијал, само ќе видиме до кај може да тера со Хјустон.

Просечен можда не, ама ништо повеќе од солиден.

Их солиден. Па моментално е на 5 место по просечно постигнати поени а тоа е многу повеке од солидно, башка и повекето погоре спомнати играчи не можеш да ги споредуваш со Харден зашто не играат на исти позиции.

Их солиден. Па моментално е на 5 место по просечно постигнати поени а тоа е многу повеке од солидно, башка и повекето погоре спомнати играчи не можеш да ги споредуваш со Харден зашто не играат на исти позиции.
Харден е топ 5 играчи на негова позиција сега. Плус мислам дека има уште време да се развива. Мислам дека ќе стане редовен ол-стар играч и ѕвезда. Супер се снаоѓа во Хјустон ептен добар дил направија што го земаа Рокетс.

Подобри 10 од него: Џејмс, Вејд, Коби, Дурант, Гарнет, Ентони, Пирс, Рондо, Пол, Паркер...
Значи не ме сфаќај погрешно, одличен играч е и секој тренер би го посакал во екипа, ама сеуште не е суперѕвезда, како овие што ги набројав. Има огромен потенцијал, само ќе видиме до кај може да тера со Хјустон.

Од овие само Џејмс, Дурант, Пол и можеби Мело играат подобра сезона од Харден. Општо земено можеби уште само Коби, Вејд и Хауард се подобри. Те гледам фан на Бостон си то е ок ама дај не заебавај Рондо, Гарнет и пред се Пирс би ги вбројваш во топ 10. Ало не е 2008 ова поќе.
Мислам размисли и самиот нема логика тим со три топ 10 играчи да игра послабо од тим без топ 10 играч, предводен од само 'солиден' играч како шо викаш ти, и просечни играчи околу него. А за статистика да не прајме муабет, ги фрла во вода сите дискусии тука.
--- надополнето: 22 февруари 2013 во 01:26 ---

Од овие само Џејмс, Дурант, Пол и можеби Мело играат подобра сезона од Харден. Општо земено можеби уште само Коби, Вејд и Хауард се подобри. Те гледам фан на Бостон си то е ок ама дај не заебавај Рондо, Гарнет и пред се Пирс би ги вбројваш во топ 10. Ало не е 2008 ова поќе.
Мислам размисли и самиот нема логика тим со три топ 10 играчи да игра послабо од тим без топ 10 играч, предводен од само 'солиден' играч како шо викаш ти, и просечни играчи околу него. А за статистика да не прајме муабет, ги фрла во вода сите дискусии тука.

Хаха Пирс :tapp:. Абе Пирс обрачот не може да го погоди сезонава , а ти го споредуваш со Харден, дај не ме заебавај..:)

Ај ќе правиме муабет, кога ќе изгледате повеќе од 5 утакмици на Бостон.

Ај ќе правиме муабет, кога ќе изгледате повеќе од 5 утакмици на Бостон.

Брат не биди како фановите на Баерн Минхен шо се глупираат со Гомез дрвото..реално Пирс е подобар само ако гледаме низ годините наназад и дека има повеќе постигнато и е медиумски попреценет и то е то..ако гледаме реално во овој момент односно во сегашност како поединци Харден е подобар од Пирс и нема тука муабет повеќе..Пирс бил подобар некогаш ама сега далеку е од Харден

--- надополнето: 22 февруари 2013 во 01:26 ---

Не знам зошто го заборавате Паркер во целиов муабет...

што да гледаме, чикаго во просек по утакмица имаат 15 продадени топки а сега на полувреме имаат 17, повеќе отколку што имаат дадено кошови.Ептен тешко оди офанзивата без кирк.Да се надеваме на подобро второ полувреме, знаеме дека булси се клач тајм перформери, повеќе пати го имаат тоа докажано.(y)

шала на страна, изразит фаворит е Мајами годинава како ги играат овие дерби мечеви со леснотија не можам ни да замислам дека некој би ги победил 4 пати
Леброн пука од самодоверба, годинава има 59% шут и околу 10 асистенци чинам беа, навистина е неверојатен и ако тука ги придодадеме Вејд и неверојатната одбрана тешко дека некој би ги победил, но сепак за НБА се работи се е можно :)

со многу работи можеш да ги опишеш мајами ама со одбрана едно големо не.Префрлувањето на бош на центар беше лош избор и баш затоа се последни во скокови мајами, можат тимови како индијана и чикаго да ги заебат у плејоф, исто тука е и бостон.:)

Андересен игра предобра одбрана и е баш тип на играч што му фалеше на Мајами, уште да се доизлечи и да му се даде поголема минутажа ќе придонесе многу под кошот.

со многу работи можеш да ги опишеш мајами ама со одбрана едно големо не.Префрлувањето на бош на центар беше лош избор и баш затоа се последни во скокови мајами, можат тимови како индијана и чикаго да ги заебат у плејоф, исто тука е и бостон.:)
не знам како се со примени поени но, навистина изгледа стегнато а и коментаториве нон стоп им ја фалат

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom