До и Од модераторот на подфорум Религија

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Не е тоа точно,најголеми провокатори на подфорумов ти се Werther i Beric,биди реален,и не само што одат офтопик и провоцираат туку и во навреди преминуваат.
Ние навивачите од религијата на мирот барем не сме навредувале и многу малку сме оделе офтопик на темите Прашања за ислам/христијанство/атеизам
Биди малку реален.

Можам барем 5-6 мои мислења на Прашања за исламот каде опоменувам да не се оди офтопик и да се поставуваат конкретни прашања.
Темата Прашања за атеистите не можеше да опстои бидејќи кога ќе прашаш за исламот добиваш исламски одговор и одговорите од секој член се горе-доле исти/слични.

А кога на пр. ќе поставиш прашање за атеистите,моментално добиваш 5-6 цитирања со исто толку различни одговори,и после тие продолжуваат понатаму себеси да се убедуваат итн :)
Друже јас не реков дека ти си еден од тие. Напротив, ти реков дека имам респект кон тебе.

Зборував за оној вселенската душа и уште едно типче кое има провокативен ник дарданиа и цело време го провоцираат македонското и хроистијанско население.

Не зборувам за офтопици, не ми сметаат.

Зборувам за калсични провокации на етничка база пред се, а и религиска.

Односно нивното (вашето) оправдување на она што Beric Dondarrion нон стоп го споменува, и кое јас лично го поддржувам, бидејќи не смее да се заборави гнасотијата на монструозниот чин, кој беше оправдан тука на форумов од речиси 99% од муслиманските верници и етникумот составен од идолопоклоници на двогалвиот орел.

Така да Смилковци е дел од реалноста, со која треба да се соочите, и треба да им стане најлош кошмар, да ги прогонува сите кои го подржуваа протестот за ослободување на убијците.

Само да знаете дека тоа што го говори Beric Dondarrion, апсолутно го поддржуваат сите немуслимани, само зависи кој во каква форма ќе го искаже тоа.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
"..до и од модераторот.." е насловот на темава.
Ај сега според вас.. колку од последниве 10тина поста, треба да бидат избришани?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
"..до и од модераторот.." е насловот на темава.
Ај сега според вас.. колку од последниве 10тина поста, треба да бидат избришани?
Ниту еден.

Сите си ги кажаа размислувањата околу подфорумот религија.

W

Werther

Гостин
Гнасни, гнасни, невистини.
Сите кои барем малку држат до правичноста, ќе кажат дека Werther не е моја лига и секакво ставање на исто рамниште, е груба грешка и навреда
Точно.

Јас го ценам твојот труд.Сите твои постови во темата "Верски Вести".
Голема грешка е тоа што твојата интерпретација на исламот се става во групата провокации.Само мислам дека твојот труд не наоѓа голем одзив помеѓу членовите.

Не треба софизмите и фразеологијата на муслиманите на форумов да се зема здраво за готово,тоа е нивниот одбрамбен систем.

Јебига тоа е исламот,експанзионистичко-милитаристичка идеологија.

Се надевам дека Екслекс нема да ми стави казнени и за овој пост.
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 21:12 ---
Ниту еден.

Сите си ги кажаа размислувањата околу подфорумот религија.
Знаеш Доналд што ме нервира мене ?

Кога на форумов почнав да пишувам против Исламот,ти,Муранџи,Дивајдерот и други,се обидувавте да ме девалвирате.

Од кога скинаа 5 Македонци и излегоа на протест 10.000 муџи апологети,некако си ја подвикавте опашката.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Друже јас не реков дека ти си еден од тие. Напротив, ти реков дека имам респект кон тебе.

Зборував за оној вселенската душа и уште едно типче кое има провокативен ник дарданиа и цело време го провоцираат македонското и хроистијанско население.

Не зборувам за офтопици, не ми сметаат.

Зборувам за калсични провокации на етничка база пред се, а и религиска.

Односно нивното (вашето) оправдување на она што Beric Dondarrion нон стоп го споменува, и кое јас лично го поддржувам, бидејќи не смее да се заборави гнасотијата на монструозниот чин, кој беше оправдан тука на форумов од речиси 99% од муслиманските верници и етникумот составен од идолопоклоници на двогалвиот орел.

Така да Смилковци е дел од реалноста, со која треба да се соочите, и треба да им стане најлош кошмар, да ги прогонува сите кои го подржуваа протестот за ослободување на убијците.

Само да знаете дека тоа што го говори Beric Dondarrion, апсолутно го поддржуваат сите немуслимани, само зависи кој во каква форма ќе го искаже тоа.
Друже јас праам муабет стрикно за овие теми кај што јас најмногу коментирам,а дарданиа и такви типови ги нема тука.
Напротив и јас и муки и кевсер сме коректни до сега,барем јас така мислам.
Ако има некоја забелешка кажете слободно.

Немам јас против,нека си споменува тој,ама не мора на секоја од овие теми да споменува и тоа без причина.
Апсолутно нема потреба на пример во Прашања за исламот,да го спомнува смилковци,значи никој нити го прозива нити бара дебата за тоа.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не е тоа точно,најголеми провокатори на подфорумов ти се Werther i Beric,биди реален,и не само што одат офтопик и провоцираат туку и во навреди преминуваат.
What? Од каде Берик го лупна овде?

Можам барем 5-6 мои мислења на Прашања за исламот каде опоменувам да не се оди офтопик и да се поставуваат конкретни прашања.
Штета што тоа го правиш кога ти одговара, а не во секоја дадена прилика, како на пример, на други теми.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Штета што тоа го правиш кога ти одговара, а не во секоја дадена прилика, како на пример, на други теми.
Мене ме засега таа тема каде пробувам да дадам одговори на луѓе кои прашуваат за ислам,за останатите теми се загрижени модераторите,или нека ми даат модератор да бидам па ќе го правам тоа во секоја дадена прилика. :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Мене ме засега таа тема каде пробувам да дадам одговори на луѓе кои прашуваат за ислам,за останатите теми се загрижени модераторите,или нека ми даат модератор да бидам па ќе го правам тоа во секоја дадена прилика. :)
Абе мене гајле ми е дали те засега само таа тема или сите теми во религија, јас ти потенцирам дека си дволично створење, а овдека солиш памет кој како требал и на која тема да постирал. Да имаш издржан став како било, ама немаш, hence, еве серам во врска со тебе и твоето селективно пропагирање форумски правила.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Абе мене гајле ми е дали те засега само таа тема или сите теми во религија, јас ти потенцирам дека си дволично створење, а овдека солиш памет кој како требал и на која тема да постирал. Да имаш издржан став како било, ама немаш, hence, еве серам во врска со тебе и твоето селективно пропагирање форумски правила.
Абе и мене ми е гајле што ти потенцираш,јас си одговорив за темата што ме засега,а на другите теми се однесувам сходно форумските правила,и гледам да се придржувам кон нив што е можно повеќе.
А ти продужи си да сереш.
Поздрав.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Значи си мИРЦ-ате без око да ви трепне? Ова нека биде 2 опомена, а следниот пат ќе доделам многу казнени поени (нормално и мислењата ќе бидат избришани). Убавиот збор отвара железни врати, а убавиот збор и пиштол отвараат блиндирани.. Другото е ваш избор.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Модератор exlexmk.....еве една замерка до тебе...
Наместо да даваш негативни поени пробај да размислиш кои се религиозни теми на подфорумот религија и зошто дозволуваш уопште такви теми да постојат.Пробај да ги прочиташ насловите на првите 10 теми и сам ќе се убедиш дека освен провокација ништо друго нема. 90% од коментарите се од заспани атеисти кои се будисти ама не го знаат тоа. И ти сега очекуваш на такви провокации да не се реагира, мислам дека тоа не е во ред од твоја страна. Дозволуваш атеистите и секташите да провоцираат а на религиозните не им даваш да одговараат со провокации.
На овој начин ја уништуваш и вољата на малкуте верници што останаа на подфорумот да реагираат и да одговараат на провокациите, а со самото тоа го правиш подфорумот само место за провокации а не место на кое може и нешто да се научи.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Одкога престанав да се уклучувам на форумов... значи подфорумов отишол ептен даун... Тапа... Премногу сте сериозни, а најбитниот квалитет на религиозноста е смислата за хумор, а не мртва сериозност... Ај со среќа...

D

Daedalus

Гостин
Одкога престанав да се уклучувам на форумов... значи подфорумов отишол ептен даун... Тапа... Премногу сте сериозни, а најбитниот квалитет на религиозноста е смислата за хумор, а не мртва сериозност... Ај со среќа...
НЕЕЕЕЕЕ....:place: ОШОООО..таман ја почнав пак чат пат на форумов ти си идеш:mad:

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Модератор exlexmk.....еве една замерка до тебе...
Наместо да даваш негативни поени пробај да размислиш кои се религиозни теми на подфорумот религија и зошто дозволуваш уопште такви теми да постојат.Пробај да ги прочиташ насловите на првите 10 теми и сам ќе се убедиш дека освен провокација ништо друго нема. 90% од коментарите се од заспани атеисти кои се будисти ама не го знаат тоа. И ти сега очекуваш на такви провокации да не се реагира, мислам дека тоа не е во ред од твоја страна. Дозволуваш атеистите и секташите да провоцираат а на религиозните не им даваш да одговараат со провокации.
На овој начин ја уништуваш и вољата на малкуте верници што останаа на подфорумот да реагираат и да одговараат на провокациите, а со самото тоа го правиш подфорумот само место за провокации а не место на кое може и нешто да се научи.
moderatori....aj da si dadete po 2 negativni za ignoriranje na realnosta......:(

Kajgana Shop

На врв Bottom