Donald Sikert
Jane Vitington
- Член од
- 28 ноември 2008
- Мислења
- 8.283
- Поени од реакции
- 5.614
Друже јас не реков дека ти си еден од тие. Напротив, ти реков дека имам респект кон тебе.Не е тоа точно,најголеми провокатори на подфорумов ти се Werther i Beric,биди реален,и не само што одат офтопик и провоцираат туку и во навреди преминуваат.
Ние навивачите од религијата на мирот барем не сме навредувале и многу малку сме оделе офтопик на темите Прашања за ислам/христијанство/атеизам
Биди малку реален.
Можам барем 5-6 мои мислења на Прашања за исламот каде опоменувам да не се оди офтопик и да се поставуваат конкретни прашања.
Темата Прашања за атеистите не можеше да опстои бидејќи кога ќе прашаш за исламот добиваш исламски одговор и одговорите од секој член се горе-доле исти/слични.
А кога на пр. ќе поставиш прашање за атеистите,моментално добиваш 5-6 цитирања со исто толку различни одговори,и после тие продолжуваат понатаму себеси да се убедуваат итн
Зборував за оној вселенската душа и уште едно типче кое има провокативен ник дарданиа и цело време го провоцираат македонското и хроистијанско население.
Не зборувам за офтопици, не ми сметаат.
Зборувам за калсични провокации на етничка база пред се, а и религиска.
Односно нивното (вашето) оправдување на она што Beric Dondarrion нон стоп го споменува, и кое јас лично го поддржувам, бидејќи не смее да се заборави гнасотијата на монструозниот чин, кој беше оправдан тука на форумов од речиси 99% од муслиманските верници и етникумот составен од идолопоклоници на двогалвиот орел.
Така да Смилковци е дел од реалноста, со која треба да се соочите, и треба да им стане најлош кошмар, да ги прогонува сите кои го подржуваа протестот за ослободување на убијците.
Само да знаете дека тоа што го говори Beric Dondarrion, апсолутно го поддржуваат сите немуслимани, само зависи кој во каква форма ќе го искаже тоа.