Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
21 февруари 2013
Мислења
13
Поени од реакции
2
aj nekoj sovet da mu daete na coek koj bil 7,5 godini u vrska i sega ima mal prblem u komunikacijata so drugi devojki , potocno preku takvo mi e od opst muabet , sum zakrzlavel so tehnikata , ama stvarno pojma neam kako da go svrtam muabetot na ... da receme seks i dali e za itn itn :S smejte se slobodno ali jg ne e lesno da si 8 god u vrska i da ne ti teknalo nikad da poglednes drugi :)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
aj nekoj sovet da mu daete na coek koj bil 7,5 godini u vrska i sega ima mal prblem u komunikacijata so drugi devojki , potocno preku takvo mi e od opst muabet , sum zakrzlavel so tehnikata , ama stvarno pojma neam kako da go svrtam muabetot na ... da receme seks i dali e za itn itn :S smejte se slobodno ali jg ne e lesno da si 8 god u vrska i da ne ti teknalo nikad da poglednes drugi :)
Со ова сакаш да кажеш дека сакаш да почнеш нешто настрана да работиш :cool:

Член од
21 февруари 2013
Мислења
13
Поени од реакции
2
Со ова сакаш да кажеш дека сакаш да почнеш нешто настрана да работиш :cool:
ako u dogledno vreme ja produzam vrskata ondak kje bide toa , a sea za sea nema da go racunam kako taka :) btw lesno e da rabotis na strana , samo kje ja svrtis partnerkata i resen probelm :D

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
smejte se slobodno ali jg ne e lesno da si 8 god u vrska i da ne ti teknalo nikad da poglednes drugi :)
Ако е ова вистина, ти честитам!
Многумина се во брак, па ваква верност можат да сонуваат.

Е сега, ако ти е за секс без обврски, не ти ни треба којзнае каков муабет, бар за грото девојки. Само ова:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
ako u dogledno vreme ja produzam vrskata ondak kje bide toa , a sea za sea nema da go racunam kako taka :) btw lesno e da rabotis na strana , samo kje ja svrtis partnerkata i resen probelm :D
Вака сега доста време си во врска можеби имате некои проблеми и сл. можеби на некој начин те тера да опнеш некоја друга и сл. јас би ти кажал да не потпаѓаш под тоа или под ти е мисли бидејќи ако опнеш некоја ако дознае твојата девојка што правиме тогаш труд од 7-8 год. ти пропаѓа во вода и девојката која била со тебе ќе ја повредиш и плус и самиот себе си гледај твојот патлак да си го чуваш онаму каде што му е место и да го пикаш онаму каде што и е место а не настрана :) Биди маж во правата смисла не изневерувај. :)

Член од
21 февруари 2013
Мислења
13
Поени од реакции
2
Ако е ова вистина, ти честитам!
Многумина се во брак, па ваква верност можат да сонуваат.

Е сега, ако ти е за секс без обврски, не ти ни треба којзнае каков муабет, бар за грото девојки. Само ова:

e vistina e so da praam , da ne bese mislis kje bev sea na forumov i kje prasuev vakvi stvari :S a za pesnava , i poveke od jasno mi e deka e taka :) ali i pokraj kesot treba da ide nekoj muabet , mene od porano mi ostanal samo opstiot muabet ( a u pm ne bev takov porano ) i sea ama stvarno mnogu mi e muka koa treba da ubacam u vtora i treta :D
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 20:56 ---
Вака сега доста време си во врска можеби имате некои проблеми и сл. можеби на некој начин те тера да опнеш некоја друга и сл. јас би ти кажал да не потпаѓаш под тоа или под ти е мисли бидејќи ако опнеш некоја ако дознае твојата девојка што правиме тогаш труд од 7-8 год. ти пропаѓа во вода и девојката која била со тебе ќе ја повредиш и плус и самиот себе си гледај твојот патлак да си го чуваш онаму каде што му е место и да го пикаш онаму каде што и е место а не настрана :) Биди маж во правата смисла не изневерувај. :)
ne deka ne si u pravo , ali ne me svati , moze u dogledno vreme pak kje sum , momentalno sum out od temata vrska :Da neam problem so toa , sum nemal nikad namera da izneveruem ( bar ne do sea , ali od sea kje se potrudam i toa da go smenam od licni pricini )

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Најди си хоби и праи го во друштво. И зборувај само за хобито.

Ако уживаш во тоа што го правиш и ја споделуваш таа радост, луѓето сами ќе ти пријдат.

Поздрав и со лесно.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
ali i pokraj kesot treba da ide nekoj muabet , mene od porano mi ostanal samo opstiot muabet ( a u pm ne bev takov porano ) i sea ama stvarno mnogu mi e muka koa treba da ubacam u vtora i treta :D
Ја ти велам дека не ти треба ич муабет, само ти кеш покажи, па таман рикал ко мечка, одма ќе ти се залепат ко муви на мед;)

Kajgana Shop

На врв Bottom