Ако е ова вистина, ти честитам!
Многумина се во брак, па ваква верност можат да сонуваат.
Е сега, ако ти е за секс без обврски, не ти ни треба којзнае каков муабет, бар за грото девојки. Само ова:
e vistina e so da praam , da ne bese mislis kje bev sea na forumov i kje prasuev vakvi stvari :S a za pesnava , i poveke od jasno mi e deka e taka
ali i pokraj kesot treba da ide nekoj muabet , mene od porano mi ostanal samo opstiot muabet ( a u pm ne bev takov porano ) i sea ama stvarno mnogu mi e muka koa treba da ubacam u vtora i treta
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 20:56 ---
Вака сега доста време си во врска можеби имате некои проблеми и сл. можеби на некој начин те тера да опнеш некоја друга и сл. јас би ти кажал да не потпаѓаш под тоа или под ти е мисли бидејќи ако опнеш некоја ако дознае твојата девојка што правиме тогаш труд од 7-8 год. ти пропаѓа во вода и девојката која била со тебе ќе ја повредиш и плус и самиот себе си гледај твојот патлак да си го чуваш онаму каде што му е место и да го пикаш онаму каде што и е место а не настрана
Биди маж во правата смисла не изневерувај.
ne deka ne si u pravo , ali ne me svati , moze u dogledno vreme pak kje sum , momentalno sum out od temata vrska
a neam problem so toa , sum nemal nikad namera da izneveruem ( bar ne do sea , ali od sea kje se potrudam i toa da go smenam od licni pricini )