- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Мојот домаќин е моја инспирација. Пред да ги сретнам знаев да равам само кафе без шеќер. Кога видов со колкав мерак готви, и мене мерак ме фати.
Најсуперски ми е да готвиме заедно: он сецка, јас филозофирам и пуштам музика, па мезиме, па ај на здравје, па јас се вклучувам у готвењето, он прави салата - за тоа капа му симињам, никогаш не ја научив дозата за маслиново масло, балзамико и аџи шио во вистински размери... И јадеме, се бацуваме со мрсни усти, понекогаш имаме и фото сешн, ако ме остави, да има со што да го уценувам![Подмолен :sneaky: :sneaky:](/styles/default/xenforo/smilies/sneaky.png)
И ... животот е убав...![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Најсуперски ми е да готвиме заедно: он сецка, јас филозофирам и пуштам музика, па мезиме, па ај на здравје, па јас се вклучувам у готвењето, он прави салата - за тоа капа му симињам, никогаш не ја научив дозата за маслиново масло, балзамико и аџи шио во вистински размери... И јадеме, се бацуваме со мрсни усти, понекогаш имаме и фото сешн, ако ме остави, да има со што да го уценувам
![Подмолен :sneaky: :sneaky:](/styles/default/xenforo/smilies/sneaky.png)
И ... животот е убав...
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)