- Член од
- 18 ноември 2010
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 101
Drugarka mi e 17 , ima nad 50 muvaci i sex imala.5 ne se mnogu.дали за девојче од 17,5 години се мн 5 мувачи / драпачи ?
Drugarka mi e 17 , ima nad 50 muvaci i sex imala.5 ne se mnogu.дали за девојче од 17,5 години се мн 5 мувачи / драпачи ?
ADrugarka mi e 17 , ima nad 50 muvaci i sex imala.5 ne se mnogu.
Незнам,девојчето (2 се у ствари) е не толку аттрактивно, нема самодоверба и затоа го прават тоа.A
So kolku imala sex?
So pojke od
Pet ili?
dve godini ne mi beshe mene poentata nesto da mi zeme nego paznjata da ti pokaze deka mu znacam edno cveke da mu eb.m majkata dve godini sme zaedno i barem za godishnina da mi zemeshe nesto ke se izvadi so toa epa jas brzav za da stignam pobrzo kaj tebe a pominuva pokraj 100 prodavnici i cvekari i pocnuva jas ke ti kupam farmerki i sl a mene toa ne mi treba da mi se pravda izlegovme da shetame i mi vika ajde posle kafevo ideme da zemes farmerki i jas se soglasiv i vikam aj ok merak mu bilo se kacuvame vo gtc i mi vika ama maci jas imam uste samo 1000 den ke mi trebaat i aj da ne se lutis mn glupo i mene mi padna parite samo za kolata gi troshi ova i trebalo ona i trebalo a neznae kako decko da smisli nesto i da izlezeme i ubavo da si pomineme i barem romanticno da me iznenadiЗа тоа што за Валентајн не ти земал ништо... Можда не го сака тој празник. Има многу луѓе што не го слават и не го сакаат тој празник. А тоа за годишнина е друга работа. Колку години сте заедно?
dve godini ne mi beshe mene poentata nesto da mi zeme nego paznjata da ti pokaze deka mu znacam edno cveke da mu eb.m majkata dve godini sme zaedno i barem za godishnina da mi zemeshe nesto ke se izvadi so toa epa jas brzav za da stignam pobrzo kaj tebe a pominuva pokraj 100 prodavnici i cvekari i pocnuva jas ke ti kupam farmerki i sl a mene toa ne mi treba da mi se pravda izlegovme da shetame i mi vika ajde posle kafevo ideme da zemes farmerki i jas se soglasiv i vikam aj ok merak mu bilo se kacuvame vo gtc i mi vika ama maci jas imam uste samo 1000 den ke mi trebaat i aj da ne se lutis mn glupo i mene mi padna parite samo za kolata gi troshi ova i trebalo ona i trebalo a neznae kako decko da smisli nesto i da izlezeme i ubavo da si pomineme i barem romanticno da me iznenadiЗа тоа што за Валентајн не ти земал ништо... Можда не го сака тој празник. Има многу луѓе што не го слават и не го сакаат тој празник. А тоа за годишнина е друга работа. Колку години сте заедно?
i jas se soglaasuvam kako si mozel taka da go izneverish tvojot najdobar drugar za ednas cura... kaj ti bil pametot spored mene najdobro ke bide da mu kazes i da mu se izvinish otkolku od drug da doznaeВо принцип ДА.
Иако кога сакаш некој, се’ ти е слатко и мило, ништо не ти пречи. Ама тоа повеќе важи за женскиот род.
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 23:37 ---
Како би реагирал ти да си на негово место? Би сакал ли да чуеш дека најдобриот другар ти се смувал со некоја што ти се допаѓа?
i jas se soglaasuvam kako si mozel taka da go izneverish tvojot najdobar drugar za ednas cura... kaj ti bil pametot spored mene najdobro ke bide da mu kazes i da mu se izvinish otkolku od drug da doznaeВо принцип ДА.
Иако кога сакаш некој, се’ ти е слатко и мило, ништо не ти пречи. Ама тоа повеќе важи за женскиот род.
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 23:37 ---
Како би реагирал ти да си на негово место? Би сакал ли да чуеш дека најдобриот другар ти се смувал со некоја што ти се допаѓа?
Валентин?Што ви е вам бе луге...Вие католици сте за да го славите?Валентин е чиста глупост за мене а знам дека и други не го празнуваат тој празник...Доста воведувавме празници...A и годишнината и Валентин не треба да е изговор само за поклонување.ajde jas edno prasanje da postavam zosto nekoi maski se nevnimatelni , na primer eve decko mi nikogas ne znae da me iznenadi i da bide romanticen i vnimatelen seg za valentin nisto ne mi kupi ne me svakajte pogreshno no ne e celta da se kupi nesto nego vnimanieto , i toa strasno me nervira taka e i za godidhnina i mn mi paga krivo sto taka pravi a znam deka me saka no nemozam da go svatam zosto e takov...![]()
of be aman znaci procitaj ubavo ne rekov deka valentin e da poradi nesto nego nikogas ne znae da iznenadi i nkilogas ne znae da bide romanticen i go prifakam takov kakov sto e samo sepak spored mene treba vo vrskata da ima romantiki i iznenaduvanja na primer cveke, ili cokolado bez pricina nemora odma da izbuvnuvash prvo vidi za sto tocno se raboti a podocna komentirajВалентин?Што ви е вам бе луге...Вие католици сте за да го славите?Валентин е чиста глупост за мене а знам дека и други не го празнуваат тој празник...Доста воведувавме празници...A и годишнината и Валентин не треба да е изговор само за поклонување.
Потруди се ти да го правиш секој ден романтичен...потикни го,па можеби ке почне и тојНо тој е таков карактер,кој не можеш да го промениш...Прифати каков е...
Ако не може едно цвеќе, чоколадо, или ефтино прафемче да и земе, мислам дека е далеку од глупост. Не знам која му е финансиската ситуација, ама за две години мислам дека за едно ефтино женско парфемче може да се заштеди некој денар. Девојката е во право, според тоа што пиша за него до сега, се чини дека само вади изговори, а тоа што не прави ништо за на некој начин да ја симболизира нивнава двегодишна врска, неа ја прави да мисли дека него како да не му е гајле. И со право мисли така.Валентин?Што ви е вам бе луге...Вие католици сте за да го славите?Валентин е чиста глупост за мене а знам дека и други не го празнуваат тој празник...Доста воведувавме празници...A и годишнината и Валентин не треба да е изговор само за поклонување.
Потруди се ти да го правиш секој ден романтичен...потикни го,па можеби ке почне и тојНо тој е таков карактер,кој не можеш да го промениш...Прифати каков е...
Ако ја читаш убаво, гледаш дека дечкото не е против годишницата, ќе и кажел така ако сметал дека славење годишница е една голема глупост.Jaс никаде не напишав дека не те разбирам..Напротив те подржувам но еве можеби мисли дека ... сето тоа е чиста глупост...Зборев за таа тема со пријател и истото ми го кажа...
Таков е...мораш да го прифатиш тоа...ако не,зборувај со него за таа тема.
Годишнината настрана,не мислев на нејзе туку на Валентин празникот...Јас потполно ја разбирам...Но типот е таков...Што може таа овде?Ако ја читаш убаво, гледаш дека дечкото не е против годишницата, ќе и кажел така ако сметал дека славење годишница е една голема глупост.
stvarno mi e krivo poradi toa sto e takov parite gi troshi samo na kolata za popravki i neznam uste sto jas na primer eve vo evro azija za 100 den najdov maska bluzicka i mu ja zemav bidejki ubava beshe i sakav da ja ima bez pricina a on me odnese na kafe mi rece e sea mene merak mi e farmerki da ti kupam pij go kafeto i ideme se kacivme na 1vi sprat i zastanavme pred butik i mi vika ama maci jas imam uste samo 1000 den togas mi se idese da se rasplacam na cel glas bidejki od enostavni pricini cim e reshen nesto a kupi treba da se podgotvi ako saka da me iznenadi nemora ni da mi kaze za nedaj boze da ispadne nesto kako sto netreba , za mn raboti taka mi ima napraveno i premnogu pocnuva da me nervira toa kaj nego a skorpion ima pravo za edno parfemce ili ruza od 100 den vo edna godina moze da kupi cisto onaka kolku da kaze pomisliv na tebe i sakav da ja imas ...Ако ја читаш убаво, гледаш дека дечкото не е против годишницата, ќе и кажел така ако сметал дека славење годишница е една голема глупост.
razgovarav rece deka ke se oporavi pa sea ke vidime ako e istiot i jas ke pocnam da se odnesuvam sosema poinaku so nego i voopsto nema da deluvam zainteresirano mozebi ke mu tekneГодишнината настрана,не мислев на нејзе туку на Валентин празникот...Јас потполно ја разбирам...Но типот е таков...Што може таа овде?
Да,има право да се лути.
Нека разговара со нeго друго не знам што да кажам.
Не, ако и он те сака, верувај со задоволство ги чита твоите пораки. А ако не те сака, има некој мал притисок.Дефиниција за досадна женска/ дечко ?
Дали ако му пишувам пораки секој ден на некое машко со кое уште не сум во врска, му вршам притисок ?
Mene mi isgleda deka si ljubomorna na kolatastvarno mi e krivo poradi toa sto e takov parite gi troshi samo na kolata za popravki
Toa sto ne saka (ili ne moze) da ti kupi nekakov poklon znaci deka e nezainteresiran za tebe? Damn, kaj bese ova da go kazis pred 1 godina...razgovarav rece deka ke se oporavi pa sea ke vidime ako e istiot i jas ke pocnam da se odnesuvam sosema poinaku so nego i voopsto nema da deluvam zainteresirano mozebi ke mu tekne![]()
of lele znaci ne ja svakate poentata nitu sum ljubomorna na kolata gluposti , i ne rekov deka ne e zainteresiran za mene aman be luge zaso svakate deka mene mi e za pokloni i slicno nedaj boze da e taka , nego sekoj covek saka da bide iznenaden od vreme na vreme onaka bez pricinaa vinovna li sum sto baram nekoe prijatno iznenaduvanje?Mene mi isgleda deka si ljubomorna na kolata
Toa sto ne saka (ili ne moze) da ti kupi nekakov poklon znaci deka e nezainteresiran za tebe? Damn, kaj bese ova da go kazis pred 1 godina...
Најди си друг.....