Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
.... Ако не поминеме допрва ќе има расправии во тимот, може сериозно лошо да поминеме по овој натпревар.
Тоа е тоа што го зборам. И да испаднеме од ЛШ (најверојатно ќе испаднеме), ваков натпревар може да ја растури атмосферата, да ја продлабочи кризата и да се изгубат битките на другите полиња.

Кажав јас, проблемот не е тактиката туку мотивацијата веќе некое време.

За Ноу Камп примаме речиси секогаш гол мегутоа речиси се 90% од наши грешки е сега грешките ги направивме во Милано, ако сакаме натаму ке мора на Кампот без грешка да се одигра!

Ова со овие тројца во средина и Иниеста по крило речиси истото го игра и Шпанија, мене не ми се допага ама очигледно тренерот нема сила да го седне Ческ на клупа. Јас се надевав дека Тиаго ќе почне денеска место Чави кој е во лоша форма во последно време.

Не е се така црно сепак овој Милан е составен од многу млади фудбалери кои не можат без грешка да играат на Ноу Камп под таков притисок само ке мора многу поголемо залагање барем да испаднеме достоинствено !

Ќе ни треба ова од навивачите
4570926551_5871095f24.jpg

Разлика има во класи на сите позиции. Нема подобар момент од овој за да покажеме дека сме најдобри, ако навистина сме. Со сите сили во напад од стартот и во случај да испаднеме нека биде тоа на ланскиот начин кога им беше аплаудирано на играчите и покрај поразот. Време е да се види дали навистина сеуште сме мас ке ун клуб или тоа ни остана само од наследство.

Се зависи од нас на реваншот.
Ситуацијата е многу полоша од онаа со Интер пред 3 години. Тогаш барем имавме постигнат 1 гол во гости.
Но, тогаш за противник го имавме Интер на Мурињо. А, сега пред нас стои..... Милан на Алегри :cenzura:

Многу бледо издание вечерва. Си го отежнавме патот понатаму. Сега, реално, големи се шансите да отпаднеме уште во 1/8 финале. :eek:
Сите одиграа лошо вечерва. Освен Бускетс и Чави. И донекаде Алба. Сите други дупки!

mn brzo nekako krenavte race.. daj be pa 2 gola se da mu ebam mater :D Deneska odigravme katastrofalno ama sepak sum optimist i ocekuvam deka neiskusnive igraci na Milan ke se izugbet totalno na kampot..sega mi tekna na edna utakmica pred 2 sezoni mislam koga Milan gi tepa 4-0 na Arsenal doma, a posle ARsenal vodese 3-0 na poluvreme ama neuspea da dade use eden, da trgnime ofanzivno use od samiot start i do kaj 30 min da dajme gol ke e super ama imat vreme do revansot

Neznam kako ke me sfatite,no leb nema so Pike i Alves.Mora da se bara stoper koj ke bide vo tandem so Pujol i nekoj dobar desen bek koj obrnuva poveke vnimanie na odbranata, i ne pliva vo prazno kako Dani Alves.

mn brzo nekako krenavte race.. daj be pa 2 gola se da mu ebam mater :D Deneska odigravme katastrofalno ama sepak sum optimist i ocekuvam deka neiskusnive igraci na Milan ke se izugbet totalno na kampot..sega mi tekna na edna utakmica pred 2 sezoni mislam koga Milan gi tepa 4-0 na Arsenal doma, a posle ARsenal vodese 3-0 na poluvreme ama neuspea da dade use eden, da trgnime ofanzivno use od samiot start i do kaj 30 min da dajme gol ke e super ama imat vreme do revansot
Не пред 2 сезони. Мислам дека минатата сезона беше тоа. Во 1/8 финалето. После тоа Милан налета на нас.
Плус лани Милан ги имаше Неста и Силва во одбраната. Робињо, Пато и ИБРАХИМОВИЧ во нападот. Во средината беа исто така подобри.

Уште не ми се верува од каков тим изгубивме(не мислам на Милан како клуб, туку на составот на играчите).:facepalm:
На Кампот имаме шанса, треба да ја искористиме. Да се внимава да не доаѓа Милан во шанса. Прво ние да постигнеме ран погодок(во првите 20 мин).

И џубрето Алексис да не го гледам ни на клупа повеќе! Педро барем чат-пат ќе изигра една добра утакмица. Овој копукот чилеански цела сезона се влече по теренот.

Ова го сакам за реваншот:​
Валдес​
Дани - - - - - Пике - - - Пујол - - - - - Алба​
Бускетс​
Чави - - - - Иниеста​
Фабрегас​
Меси - - - - Тељо​

Братче, јасно ми е што сакаш да кажеш :) Моето мислење е дека резултатот сам по себе не е толку страшен или разочарувачки (иако 2 0 секогаш е прилично солидна предност), играта е таа која е катастрофална, не само на овој натпревар, веќе неколку натпревари уназад. Плус тоа ни се појавуваат постојано хроничните болки со одбраната, немањето против игра за бункер, потценувањето, немањето кој да даде гол а да не е Меси. Јас мислам дека баш заради ова треба да бидеме треснати од земја и можеби на некој таму ќе му дојде памет да ги разгледа овие проблеми кои ги набројав. Инаку секако дека се надеваме на пласман понатаму, нели надежта последна умира, колку и да е мала :D

Зошто не сум ни малку изнервиран ? :(
Не остана ни надеж ни ништо :(...

Природен процес е тоа, растеш и се помалку те боли кур за фудбал кога треба да се справуваш со лични позначајни работи во животот. Ним им е работа да играат фудбал како што треба, они треба да се нервираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom