Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се додека се инает и ги играат Чави, Иниеста, Фабре и Педро никад нема да победиме. Со оваа четворка се убива цела креативност и се загушуваме. Мораше прва измена на Роура да му биде Тељо да ја рашири играта за да се ослободи простор.
Не губам надеж сепак, верувам дека можеме.

Ne znam zosto ama voopsto ne sum nervozen. Nervozen bev protiv Inter koga imavme igra ama po sudiski greski ne pobedija, protiv Chelsea koga srekata ne ne posaka. Ama so vakva igra voopsto ne se zamaram. A i sto ima da se zamaram, tie si lapaat millioni po mesec i kur gi boli, a sto pa mene ima da me boli. Ako sakat da se pokazat neka pobedat so 3-4 nula na revansot

денес не изгубивме заради судијата ?? гол по асистенција со рака примавме, 2-3 пенали не ни досуди!

Лелел очај, хахаха не ми се верува што гледам! Може пред утакмицата Жорди требал да им го пушти видеото од Пеп со Гладиатор за мотивација. Тотално без желба за игра.

И покрај тоа што првиот гол на Милан беше со рака сепак ние ниту блиску не бевме до давање на гол така да очаен резултато секако. Се надевам но не сум убеден во пласман во 1/4 финале.

I dare you кој беше најдобар фудбалер на Барца денес ????

Вака одамна не сме биле истресени од земја!

Катастрофално игравме, а јас мислам дека 99% испаѓаме од ЛШ. Тоа е тоа ќе останеме само на Ла Лига изгледа. Некако сум песимист и за Копа дел Реј против Мадрид.

Вака одамна не сме биле истресени од земја!

Катастрофално игравме, а јас мислам дека 99% испаѓаме од ЛШ. Тоа е тоа ќе останеме само на Ла Лига изгледа. Некако сум песимист и за Копа дел Реј против Мадрид.

Или ќе се средат после ова или ќе паднат уште повеќе. Може Реал да не обрука на Кампот. Можеби прерано направија голема предност во лигата па сега се тешат неа ќе ја освојат, кур ги боли за друго.

кај мене во малата на камчиња ко ке играме фудбал санчез резерва ке биди освен ако е неговата топката ке размислиме дали ке игра...КАТАСТРОФА

Основно правило во фудбалот,Шутирај ВГОЛ !!!
Ни тоа не знаат.....Па и Санчез го става на игра :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Голот на Милан не беше со рака. Во глава го удри. Ако некој играше со рака беше Алба

Најлошо изиграно во најлош момент.

најголемата грешка на Роура беше што го пушти Серкочез а не Тељо!​

И не ми е јасно за што го обвинувате Санчез бе! Што направија Меси, Педро, Фабрегас па и Чави! Освен Иниеста никој не ни се обидуваше да направи нешто. Жорди Алба за жал беше многу слаб вечерва. Дани и Пујол беа на висина на задачата.
Меси остај што секој обид да дрибла му беше очаен на крај кога играчите на Милан се сплеткаа со топката кога Педро вршеше притисок, Меси си го лади а баш можеа да им ја украдат топката. Не дека ќе направеа нешто ама ме нервира тоа што не се ни трудеше.

Е сега во вакви моменти ќе видиме колку ќе ни фали Пеп, ај тактички и Тито е добар ама кој да ги мотивира бе, играа ко заклани кокошки!

денес не изгубивме заради судијата ?? гол по асистенција со рака примавме, 2-3 пенали не ни досуди!
Ти сериозен си со ова?

И да немојте зборот
ремунтада
да сте го напишале.
Два пати р...... праевме, два пати од земја не траснаа. Никакви р..... никакви глупости.
Реванш, гол до 30 минута и после се е можно.

Утре ќе се збори за судиите и за теренот и за тактиката на Милан и за што не...

Ама никој не ни е крив. Ова е срамно. Ваква бедна игра во 1/8 финале на ЛШ треба да значи испаѓање. Не треба ни да се игра реванш.

Никој не се ни трудеше да направи нешто сериозно. Срамота.

И што е најстрашно вака се игра од нова година навака. Имавме смешно класико што требаше да го добиеме со 3 разлика, имавме прокоцкано водство од 2-0 и очајна утакмица против Валенсија.

Само што измеѓу тепавме утепани тимови со голема разлика па изгледаше дека се е добро.

Се тоа што се збореше дека е проблем излезе на виделина против еден смешен и неталентиран тим како Милан.

Ни требаше брз ЦБ? Не бе Сонг ќе забрши работа. Еве го Сонг сега мме. Може сеа да му ја пушти на Росел некој снимката од Арсенал-Баерн да види како изигра Хави Мартинес да види дали вреди 40 милиони.

Санчез не дава доволно голови? Нема врска се труди детето. На Виља ќе му треба време да се врати во форма, а и онака ќе си оди летово. Заеби не го играј!

На крај ништо не е битно освен реалноста дека и да поминеме по некое чудо против Милан шансите да освоиме ЛШ се многу мали не затоа што немаме таленет туку затоа што немаме добар менаџмент да се пополнат позициите кои што ни требаат.

Правилото дека ЛШ се освојува со добра одбрана, а не со добар напад си се покажа пак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom