Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар своите мечеви ќе ги игра во сабота навечер...
Уште еден грешен потег според мене, најубаво е мечевите да ги играме во недела во стандардниот термин како и сите други екипи...

Вардар своите мечеви ќе ги игра во сабота навечер...
Уште еден грешен потег според мене, најубаво е мечевите да ги играме во недела во стандардниот термин како и сите други екипи...
Зашо бе... шо не чини сабота под рефлектори?! Баш Сабота вечер е многу подобро од Недела според мене. Многу позитивно влијае кога утредента ти е слободна за релаксација и можеш на раат да залееш за секоја победа :D

Зашо бе... шо не чини сабота под рефлектори?! Баш Сабота вечер е многу подобро од Недела според мене. Многу позитивно влијае кога утредента ти е слободна за релаксација и можеш на раат да залееш за секоја победа :D
Точно после утакмица на залевање у некоја кафана немора утредента уште истата вечер тоа е позитивното а негативното е што има луѓе што работат сабота навечер до касно

Ние како и да е ќе лаеме :D Ама тој што работел во Сабота, и ќе си дојде уморен од работа, гроге изморен, ќе му се оди на стадион? Не бре, ќе гледа да се кутне у кревет...

Башка, мене ми е боље у Недела. Недела и онака нема што да се прави, освен да киснеш у кладилница, или па да изгледаш некој фудбал на ТВ.
Затоа најбољи е Недела, приквечер си одиш на стадион и си гледаш фино фудбалче :D

Колку и да се пријателска, од една просечна екипа од Србија, не смее да прими пет голови (досега) на домашен терен, шампионот на Македонија.

Факт, Вардар е послаб од лани. Џиџи може да збори што сака.

Само доказ за сите тие што викаа дека нема некоја разлика меѓу Македонска и Српска лига. Аха да, еве колку нема...

не бе,па не знаев дека и на резултати има затоа.

Според резултатов,и просечен српски клуб како ОФК е прејак за било која екипа од нашето првенство.
Нека не ви е криво барем,таму лигата е милијарда пати појака од оваа нашава,појаки фудбалери играат за просечните тимови,а да не збориме за тимчињата од втора лига.Па една Бежанија да дојде на кој било клуб од прва лига,ќе ги утепаат.Реално.

Џиџи, време е да си одиш. Сериозно. Одработи едни припреми со Вардар, доста ти е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom