OMGWTFBBQ
Bone for Tuna
- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 8.802
- Поени од реакции
- 4.420
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Бољи ти било Милан над 2.5 жолто картониЈас одиграв Милан дава гол, 1,6 коефициент. Премногу потценувачки а ми изгледа како локумче. Ваљда нема да испаднам смешен после меч![]()
1.85 коеф 

Па и мене секогаш ме тера да навивам за италијанска екипа во евро куповите .. малку за лацио ми е чудно кога играат, ама ипак би ги подржал посебно сега кога играат против германска екипа
За Јуве бев кога играа против Селтик, исто важи и вечер за Милан(многу ми е жал што Балотели не може да игра), плус Наполи и Интер ги подржував![]()

Јадење бурек по форуми на страна,секад навивам со срце за сите италијански екипи во ЛШ и Лига Европа освен за Интер,нив не ги неможам па и да се единствен тим од Италијанска Лига што игра у Европа.Зависи со кој играат. Јас како сум се дерел на голот на Пандев против Баерн, тоа требаше да се доживееЛани коа играа Барса-Милан,Челзи-Наполи така сум се дерел,мајка ми влезе у соба и ми вика шо се дереш,Јуве да не ти игра?Јадење бурек по форуми на страна,секад навивам со срце за сите италијански екипи во ЛШ и Лига Европа освен за Интер,нив не ги неможам па и да се единствен тим од Италијанска Лига што игра у Европа.
. Дури од возбуда ја запеав Паца Интер амала
Првпат у живот ми се деси да навивам за тој гнасен швапски тим,а тоа чушката ја пцујам и коа игра за Македонија а не па за ИнтерЗависи со кој играат. Јас како сум се дерел на голот на Пандев против Баерн, тоа требаше да се доживее. Дури од возбуда ја запеав Паца Интер амала
![]()

Не бе и јас не сум Пандев-патриот ама се погоди тогаш да даде битен гол па многу се деревПрвпат у живот ми се деси да навивам за тој гнасен швапски тим,а тоа чушката ја пцујам и коа игра за Македонија а не па за Интер![]()

Зависи со кој играат. Јас како сум се дерел на голот на Пандев против Баерн, тоа требаше да се доживее. Дури од возбуда ја запеав Паца Интер амала
![]()
Кај признав и јасДа не сум те видел веќе во Фан Клуб Јувентус![]()

Наредниот директно со рака нека го шибнат,и тоа им е малку да гњаваториве тика-така и ќе си останат со стапот в'рака
. Се виде силата и креативноста на Чави против тимови кои се баранат со 11 играчи, стил на игра против кој Пирло игра секој ден.