L
Lu
Гостин
И му кажа ли на другарти за мувањето ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сеуште не. Планирам утре да му кажам.И му кажа ли на другарти за мувањето ?
Не му кажувај. Бегај подалеку од таа женска ќе си најдеш подобрасеуште не. Планирам утре да му кажам.

Каков одговор ејеби ја другаркава бе зошто да не, и ако ти даде и другар ти и него еби го, и онака се гледа колку ти значи и едниот и другиот
ѕвер Значи ништо не направив со што би ја ќарил неа, таа отпочеток сакала со мене да биде. Не и се пуштав, муабет само 2-3 збора и толку. Најверојатно таа ќе му каже дека е заинтересирана за мене, па ќе видиме што ќе биде. Сепак фала![]()
Ако сте вистински другари и ако го цениш другарството во тој случај требало на девојката да и кажеш: Курво, на другар ми му се допаѓаш а сакаш со мене да се муваш... Мрш да не те гледам! И одма требало да му кажеш на другар ти... Ама нели полесно е заради едно мување да изгубиш другар како само она да е единствената со која си можел да се муваш.
Се заебаваш?
Курва оти не и се допаѓа фацата? И да се акне од земја сега девојчето што и се свиѓа дечково, а не другар му? Зошто користите вакви изрази како курва?Не, озбилен сум. Зошто кога знаел дека на другарот му се допаѓа девојката баш со неа да се мува? Па макар и самата да сакала требало да ја одбие. Ама пази, зборам за вистинско другарство не за некое еби ветер другарство.
Треба да си апла педер да го кажеш ова,посебно ако типката е јака,реалноАко сте вистински другари и ако го цениш другарството во тој случај требало на девојката да и кажеш: Курво, на другар ми му се допаѓаш а сакаш со мене да се муваш... Мрш да не те гледам! И одма требало да му кажеш на другар ти... Ама нели полесно е заради едно мување да изгубиш другар како само она да е единствената со која си можел да се муваш.

Курва оти не и се допаѓа фацата? И да се акне од земја сега девојчето што и се свиѓа дечково, а не другар му? Зошто користите вакви изрази како курва?
Сеа не е крив оној што иде со неа, а глуми другар туку она е курва. Полека малку со лепенкиве.
Те подржувам. И јас имам изгубено најдобар другар на ваков начин.Не зборевме година дена. По неко време ми се јави се видовме и ги решивме работите, но од другарството што го имавме ова денес се сведува на едно бедно здраво и слушање по тел. еднаш во два три месеци. Не беше по моја вина, и многу ми е криво заради ова,но едноставно се губи тоа нешто што постоелоНе, озбилен сум. Зошто кога знаел дека на другарот му се допаѓа девојката баш со неа да се мува? Па макар и самата да сакала требало да ја одбие. Ама пази, зборам за вистинско другарство не за некое еби ветер другарство. Имам изгубено другар поради ваква работа и затоа знам како е, всушност јас не направив ништо ама еден другар се муваше со симпатијата на еден друг другар и после кога се дозна ни се налути на сите бидејќи ние знаевме ама ништо не му кажавме за да не излезе дека намерно го правиме тоа. Од тогаш наваму секогаш ги кажувам овие работи и никој не ми се налутил досега.
Треба да си апла педер да го кажеш ова,посебно ако типката е јака,реално![]()
Те подржувам. И јас имам изгубено најдобар другар на ваков начин.Не зборевме година дена. По неко време ми се јави се видовме и ги решивме работите, но од другарството што го имавме ова денес се сведува на едно бедно здраво и слушање по тел. еднаш во два три месеци. Не беше по моја вина, и многу ми е криво заради ова,но едноставно се губи тоа нешто што постоело

Мене пак ми звучи дека и двајцата имале симпатии помеѓу себе, плус штом бара совет како да му објасни на другар му и да останат пријатели мислам дека не е некој што му работел зад грб.
Без разлика, девојката не била во врска со неговиот другар, тој само се обидувал да ја освои и де факто не гледам причина зошто неговиот другар не би бил со неа ако му е пријатно, па макар би било тоа и за мување.
Мислам овде ние се расправаме за средношколски глупости, барем така претпоставувам, а не за изградени личности кои што ќе знаат на што се со девојката веќе по првиот или вториот состанок.
сеуште не. Планирам утре да му кажам.