OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па Водка е 40%, Виски исто 40%, Ракија 50%. А вивата е 100%. Од тоа ако не те фати од што ?те фати од 100% ВИВА сок?![]()
![]()
Кај што сум грд ни за пиење не ме бидуе. Ми дадоа да мириснам од капаче ...те фати од 100% ВИВА сок?![]()
![]()
Јас колку сум анти-фотогеничен, блазе мене шо малку се сликам. Иначе иам една слика ставено на форумов кај шо сум грд и набилдан.
http://forum.kajgana.com/threads/Диети-за-зголемување-килажа.66520/page-2#post-5673408 .. еве само линк до сликата, за да не ја огрдувам и оваа тема.
Мене ме интересира само што е првата награда. Ако биде нешо што не можам да одолеам, па да се полакомам и гол ќе се сликам за форумов (како шо рече добро познатиот- билдерите имаат мали куриња).Да не сакаш да кажеме сеа не си грд? или ај бар набилдан си?
Ain't gonna happen![]()
Толку си грд што и компјутерот не може да те гледа.Антивирусот ми ги бриши сликите ! Неможам да прикачам! wtf ???
Тоа од што си грд неможе да ги гледаАнтивирусот ми ги бриши сликите ! Неможам да прикачам! wtf ???