Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не,ова е дно:)
Не пријателе мој, ова не е дно.
Дно е кога сега ќе дојдат одредени индивидуи и ќе ти објаснат дека навиваш за Арсенал од пред 5 години и дека ова е максимумот на тимот и дека ние ИМАМЕ НОВ ЏИЛИТ СТАДИОН и тек сега ќе им е*еме ма*ер на сите!

Шала на страна, ја делам фрустрацијата со тебе и избркав се од дневна, се кријат по соби и не ми се појавуваат пред очи. :place:

Си кажа он сабајле дека не сака да ја победи оваа шо уште сакаш ? :icon_lol:
Се гледа крајот на оваа мизерија бе ? :/

307350_469899799732134_1960801360_n.jpg

Викаш ќе каже за АВ а ?????
Се навикнавме на се исти одговри ЈБГ
Како и да е Баварциве ни одржаа лекција денес.
Ни удрија три шамари, онака фер и поштено и како да сакаа да ни кажат: Ало разбудете се, вака големите фудбал не играат!
Што ќе направиме ние? Ништо Dolce ама баш ништо, ние сме симпатизери на клуб кој го изеде алчноста, инаетот и желбата за старата слава.
Иако сме заложници на гњавењето на типовите као IgorChete сепак мораме да сфатиме дека у скоро време „непобедливите“ не се враќаат.
Но, нас ни треба нова идеја, нова мисла, нова крв и од тоа никој нема да ме рззубеди.
Јас имам скоро 35 години и сакам у наредниве 10 години да го видам Арсенал на тронот повторно!

Како и да е Баварциве ни одржаа лекција денес.
Ни удрија три шамари, онака фер и поштено и како да сакаа да ни кажат: Ало разбудете се, вака големите фудбал не играат!
Што ќе направиме ние? Ништо Dolce ама баш ништо, ние сме симпатизери на клуб кој го изеде алчноста, инаетот и желбата за старата слава.
Иако сме заложници на гњавењето на типовите као IgorChete сепак мораме да сфатиме дека у скоро време „непобедливите“ не се враќаат.
Но, нас ни треба нова идеја, нова мисла, нова крв и од тоа никој нема да ме рззубеди.
Јас имам скоро 35 години и сакам у наредниве 10 години да го видам Арсенал на тронот повторно!
Како убаво го кажа ова свака ти част :cuc:
Имаме исто мислење јас и ти иако сум десет години помала од тебе, стара слава била поминала. Да не се навраќам да пишувам и јас се си кажа ти тоа шо треба.

Знаете зошто повеќето очекувавте да не победите? Затоа шо не го познававте добро противникот, прашање е дали сте изгледале еден натпревар наш оваа сезона. Но ние го познававме противникот (вашиот тим) и затоа бевме толку сигурни дека ќе ве победиме. Е тоа е разликата.

Посебно се однесува на Чете и Фак.

И браво за D_Nazgul шо го напиша тоа погоре. Нека земаат пример од него Чете и Фак.

^И Македонија со Бразил да игра јас ќе си се надевам на победа!Ние знаевме дека Баерн е силен оваа година,и дека ќе биде тешко да победиме,меѓутоа со кој и да игра нормално дека очекувам да победи,да не навивам за да изгуби?И ај глеаш дека ни е тешко,уште па и ти да ни кажуваш зошто и сте не победиле,цела сезона ни е катастрофа,камо да беше само ова со Баерн..

Аооо сеа видов Џек после натпреварот леле најкриво ми е за него не го заслужува ова :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom