Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Еве ги повиканите:

Abbiati, Amelia, Gabriel,
Abate, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata,
Ambrosini, Boateng, Constant, Cristante (N.36), Montolivo, Muntari, Traorè,
Bojan, El Shaarawy, Niang, Pazzini,

...како и да вртиш за формацијата исти курац е тие се играчите... а играл Нианг, а играл Бојан не веруем некој дека ќе напрае поголема разлика, криво ми е само што се повредил Фламини он е тоа куче што може да брка играч а не Амброзини или Мунтари..

0-0, 1-0, 2-0 Сум задоволен.. све што е со 0 :D

Abbiati
De Sciglio Mexes Zapata Constant
Muntari Ambrosini Montolivo Boateng
El Shaarawy
Niang
Ова би го играл јас :)

Abbiati
Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio
Montolivo, Ambrosini, Nocerino
Boateng, Pazzini, El Shaaraw

:facepalm: Кој ќе го глеа Мунтари... Или ќе стаи во џеб еден нивни играч ( 3% шанси за тоа) или ќе напраи црвен картон (97% шанси за тоа)

Алегри изјави дека ќе играме со тројца во напад, без разлика како ќе бидат поставени. Пацини единствено би помагал во одбрана при прекини, во кои Барса и онака не е којзнае каква, ама па ние сме ужасни во бранењето на истите. Не сум сигурен колку може да помогне во игра каква што најверојатно ќе играме утре.

Бојан, да, брз е, знае да повлече, ама јас не сум сигурен колку тој уопште сака да ја победи Барса. :icon_lol:

Пак дојдоа мускулниве повреди, оној Месерман кој сеа отиде во Англија паметен да се праи, со цела медицинска екипа, нека се гонат во три лепе пи*ке материне!

Abbiati
Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio
Montolivo, Ambrosini, Nocerino
Boateng, Pazzini, El Shaaraw
Ночерино не е повикан, повреден е.
Инаку добра идејава е, лев бек да игра Де Шиљо, а у средина да се стае Констант, цигото има потези ќе биде и поофанзивен а и покорисен би бил од Мунтари според мене, само не веруем Алегри да си прае тестови против Барса, тој таа формација што си ја има замислено со таа ќе излезе.

Мунтари не можеше да го брка Бјаблјани или како е играчов од Парма не па ќе игра со Барса ќе го стават во кругот хаха :) но ако ги нема Фламини и Ночерино изгледа сигурно ќе игра..едино ако не играат Монтоливо, Амбро, Боатенг.

:pos:
21756_607324312616349_1981837516_n.jpg

Мислам дека ќе се изглупира со
Монтоливо-Амброзини-Мунтари
Боатенг
Пацини-Ел Шарави
и во 70 мин ќе го внеси Траоре да се затвори поубаво

Попрво би ризикувал со Кристанте, отколку со Амброзини и Мунтари

Абе луѓе колку и да е слаб Амбро, го има она шо треба за ЛШ. Исто како и Неста лани, стар ваков таков го пикна в џеб Меси. Сега не е Амбро како Неста ама до кај 65-70та минута можи да издржи. Искуството е многу битно во вакви утакмици.

со барса во никој случај не треба да играме офанзивни и да се обидеме да ја контролираме топката...ќе не утепаат така...треба да учиме од Интер И челзи и да ја копираме таа игра...затвори се држи ги надвор од 16 и чекај на контри...само така може да се извади добар резултат против барселона

Од кај знајш дека ќе игра голема улога од тимот? Можит бетар од Робињо ќе е.
Реков, зимава се трпеше да одвојат и 7-8м за него, ама од лето само за џабе да дојт поинаку не.. Плата нормално помала од таа на Балотели и Монтоливо кога веќе ги редиш на исто рамниште.
е не бе нз.. и слеп човек истото ќе го заклучи.. овоа истото ко со Мурињо абе..
Оној кој прати Ла Лига или барем еднаш гледал Кака кога игра - нема шанси да каже дека нема да вреди или такви некои глупости.. Кака е подобар од наш пола тим (со искл секако).. ако не беше така немаше сезонава да бидеме без вистински плејмејкер - оти скоро сите голови ни се исфорсирани (од прекини, пенали, набацувања), тогаш срединава за што ни е? за украс? :)

е не бе нз.. и слеп човек истото ќе го заклучи.. овоа истото ко со Мурињо абе..
Оној кој прати Ла Лига или барем еднаш гледал Кака кога игра - нема шанси да каже дека нема да вреди или такви некои глупости.. Кака е подобар од наш пола тим (со искл секако).. ако не беше така немаше сезонава да бидеме без вистински плејмејкер - оти скоро сите голови ни се исфорсирани (од прекини, пенали, набацувања), тогаш срединава за што ни е? за украс? :)
Добро.. Ако не налето, нека почекаат до следното лето тогаш би требало да има 32 години таман ќе ни е. Со оглед на тоа дека со повреди немат проблеми и те како ќе го пополнит местото на Пато. Се осеќат празнина од ко го продадовме паткава, морат да се донесит некој што ќе ја пополнит.

Добро.. Ако не налето, нека почекаат до следното лето тогаш би требало да има 32 години таман ќе ни е. Со оглед на тоа дека со повреди немат проблеми и те како ќе го пополнит местото на Пато. Се осеќат празнина од ко го продадовме паткава, морат да се донесит некој што ќе ја пополнит.
хехе знаев дека на тоа ќе се фатиш.. епа нека дојде некое 5 годишно детенце да игра :)
можда тимот е подмладен, но не заборавај дека тука се Јепес, Амбро, Бонера, Анто, Абијати, Закардо - кои не планираат да си одат во брзо време... освен тоа кај некој видел тим без ветерани? без нив постојат примавера тимовите каде играат само млади.. а Кака е на идеална воздраст за еден фудбалер + искусен со години а и трофеи, повишен морал и уште 300 раб што младите уште ќе јадат муви за да достигнат.. :) Затоа и реков дека тој што не прати Ла Лига не знае.. Кака се нема повредено веќе 2 години и нз која е таа повреда за која ти викаш.. што беше, исто ко да не беше :) Од тие две години наваму има постигнато сиг повеќе од 20 голови и дупло асистенции и тоа со минимално време на терен..

хехе знаев дека на тоа ќе се фатиш.. епа нека дојде некое 5 годишно детенце да игра :)
можда тимот е подмладен, но не заборавај дека тука се Јепес, Амбро, Бонера, Анто, Абијати, Закардо - кои не планираат да си одат во брзо време... освен тоа кај некој видел тим без ветерани? без нив постојат примавера тимовите каде играат само млади.. а Кака е на идеална воздраст за еден фудбалер + искусен со години а и трофеи, повишен морал и уште 300 раб што младите уште ќе јадат муви за да достигнат.. :) Затоа и реков дека тој што не прати Ла Лига не знае.. Кака се нема повредено веќе 2 години и нз која е таа повреда за која ти викаш.. што беше, исто ко да не беше :) Од тие две години наваму има постигнато сиг повеќе од 20 голови и дупло асистенции и тоа со минимално време на терен..

Добро ме убеди на лето тргвиме кон КАКА :vozbud:

Да се разбериме, ќе бев задоволен да го донесеа зимава, но на лето нека не пробуваат, довлоно корпи изедоја од Реал, па и од Кака кој сака уште да лапат пари кој за него се премногу.. Нека тргнат по Пасторе пример.. Малце е по скап, но решение на Милан за наредни 10 години.. За играч на 25-6 години мојт да се речит дека е на возрас идеална за фудбал, ако 32 години е возраз идеална за фудбалер ондак незнам зошто горе си ги ставила Бонера Закардо и Антонини.. Во никој случај не ги споредвам со Кака, но немој и ти да претервиш, сватив дека си заљубена во него и дека ради него си почнала да навиваш за Милан но сепак моментално ни треба нешто по сугурно што ќе трае подолго време од Кака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom