LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
Нема што да се збунуваш, земи го Панасоникот

PANASONIC TX-L 42E5 E

Еве ти рецензија за ЛГ ЛС570

http://it.com.mk/forum/index.php?threads/lg-42-ls570s-review.30060/
читајчи ја рецензијава (која е супер напишана) се мислам сега за ЛГ -во , иако ти ми го препорачуваш панасоникот како подобар нели ?

Jас лично треба да земам телевизор наскоро и би земал Панасоник, само помал од 42 инчи

Cannon

http://hdportal.eu/recenzije/review/panasonic-tx-l42e5e/
Me чуди само што е разликата во цената LG 42 LM 615 S е за 6000 ден поскап од PANASONIC TX-L 42E5 E , нели би требало за тие 100 евра ЛГ да биде поквалитетно или пак се лажам, ја плаќаш само марката и затоа е поскапо???

Ако веруваш, на едни исти патики цената им беше за 2500 повеќе во Рамстор отколку во Соравија :) Среќа што прошетав малку :icon_lol:

Me чуди само што е разликата во цената LG 42 LM 615 S е за 6000 ден поскап од PANASONIC TX-L 42E5 E , нели би требало за тие 100 евра ЛГ да биде поквалитетно или пак се лажам, ја плаќаш само марката и затоа е поскапо???
LG-to има 3Д, панасоник-от нема. Ако не ти го треба 3Д иди со Панасоник, најдобар панел има од тие и LG како алтернатива исто не е лошо.

Ако не ти е важно 3Д
Panasonic E5E > LG 615S >= LG 570S > Samsung 6030

И Филипс избегни ги, не ги ни земај во предвид.

LG-to има 3Д, панасоник-от нема. Ако не ти го треба 3Д иди со Панасоник, најдобар панел има од тие и LG како алтернатива исто не е лошо.

Ако не ти е важно 3Д
Panasonic E5E > LG 615S >= LG 570S > Samsung 6030

И Филипс избегни ги, не ги ни земај во предвид.
Панасоникот како што прочитав е Wi-Fi ready, значи ли ова дека треба да докупам нешто плус за да биде целосно ви фи ?

Панасоникот како што прочитав е Wi-Fi ready, значи ли ова дека треба да докупам нешто плус за да биде целосно ви фи ?
Преку лан кабел може да го поврзеш на интернет, а за да имаш wifi од телевизор треба посебен адаптер.

* A wireless LAN environment is required to use the Wireless LAN Adaptor.
* The Wireless LAN Adaptor is sold separately.

Сега проверив, LG има вградено wifi и за нив нема да ти треба посебен адаптер, ако ти менува ова нешто да знаеш...

Koj модел на Панасоник ми го препорачуваш ти, 40 инчен, до 34-35000???
За тие пари можеш да го земеш е30е моделот 42 инчен ако сеуште е останат на лагер.

не можам да го најдам во нептун, дај ми линк ако сакаш
e30 е постар модел на Панасоник, е5е е поновиот модел тој ти го треба, инаку е3 го има во техномаркет со помала дијагонала, ама нема поента да се купува постар модел кога за слична цена имаш нова серија.

http://technomarket.com.mk/browse/1..."value":"default"},{"name":"page","value":1}]

Знае ли некој што марка е Телефункен? Знам дека е Германска,ама со квалитет како се.. Се двоума помеѓу тој модел и Фаворит со исти карактеристики 32инча ЛЕД.

Знае ли некој што марка е Телефункен? Знам дека е Германска,ама со квалитет како се.. Се двоума помеѓу тој модел и Фаворит со исти карактеристики 32инча ЛЕД.

На времето беа германски сега се оргинал кинески телевизор телефункен ти е исто како квадро не помислувај да зимаш

На времето беа германски сега се оргинал кинески телевизор телефункен ти е исто како квадро не помислувај да зимаш

А фаворит? Јбг,толку буџет имам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom