- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
Која цена се? Односно, колку ти е буџетот?А фаворит? Јбг,толку буџет имам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која цена се? Односно, колку ти е буџетот?А фаворит? Јбг,толку буџет имам.
Која цена се? Односно, колку ти е буџетот?
Телефункен лед,32 инчи...за 18 000.
За 15 500 имам Фаворит со исти карактеристики.
Поздрав момци... Имам фул хд лед ЛГ телевизор купен од нептун, но нема андроид.. Негде спомнаа за android box ... Што е тоа дали некој има користено знае и кои се предности и недостатоци... Ви благодарам.
Фала многу другарТоа ти е исто како Apple TV, само ова што е мноооогу поефтино и работи на андроид... Можеш да го најдеш во различни формати, од кои едните изглеа и ко УСБ стикче:
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=1005&pid=34379
Накратко - ко да користиш андроид таблет/телефон на телевизор. Сите опции кои ги поседува андроидот (освен таа за јавување) ги имаш во box-от.
Според мене ова е одличен начин да го претворите ТВ-то во СМАРТ тв, со тоа што “прикачувате“ на него компјутер со андроид платформа и е ептен закон.
Можеш да го набавиш во секоја IT продавница.
Малце глупо прашање
дали ќе ми биде потребен web browser на телевизорот? Бидејќи на Panasonic E5E 42-инчниот има апликации, али нема web browser, али се друго на него е ВРВ (сликата, звукот, дизајнот..) и цената му е на место. Па незнам дали се исплати да додадам 100 евра+ (или 50 евра+) за LG телевизор, кој во споредба со панасоникот има малце послаба слика - но затоа има веб пребарувач...
Па каде го купи? Мора да имаш во гарантниот лист овластен сервисер. Таму носи го, без разлика дали има или нема гаранција.pisuvav pred nekoe vreme ne mi odgovori nikoj,imam zaebancija so bluray player ,ne mi go prepoznava hdmi kabelot,potocno priklucokot najverojatno e osteten,predhodno rabotese sega ne,e sea so moze da e problemot ,verojatno od vnatre nesto se poebalo.se isplati li da se pravi ,kolku ke kosta odprilika i kade da go nosam
Па каде го купи? Мора да имаш во гарантниот лист овластен сервисер. Таму носи го, без разлика дали има или нема гаранција.
Претпоставувам дека ти е некој "major brand" Samsung, LG, Panasonic..., отиди то Техномаркет или Нептун и прашај кој е за тој брен официјален сервис во МК. Уредот под рака и директно во сервис. Барем јас така би направил. Ако и таму не бива ништа, би барал шести лица кои можат некако да го оправат. Конечно, електронски отпад.Od Amerika mi go donesoa![]()
,tuka e zaebancijata
Od Amerika mi go donesoa![]()
,tuka e zaebancijata
Донеси ми го ја ке ти го направам90 % Не поправливо претпоставувам дека ти е изгорен излезот