Samurai Jack
Penspinner
Како идат времињава, уште малку и ќе бидеме како оние од зомби филмовите, кои ги заковуваат џамовите, вратите со даски за да не им влезат... Пушката, редње цело семејство пред џамовите и чекај. Смешно ама вистинито...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е смешно, за жал.Како идат времињава, уште малку и ќе бидеме како оние од зомби филмовите, кои ги заковуваат џамовите, вратите со даски за да не им влезат... Пушката, редње цело семејство пред џамовите и чекај. Смешно ама вистинито...
Не е смешно, за жал.
Смеат ли наши деца да одат на излет во околинава?
на Скопска Црна Гора да речеме,
на Матка, во Сарај
уште у автобус ќе го јадат.
тоа време е веќе дојдено
Е седи ти дома и силиисе на тастатурата. Така нема да го јадат.Не е смешно, за жал.
Смеат ли наши деца да одат на излет во околинава?
на Скопска Црна Гора да речеме,
на Матка, во Сарај
уште у автобус ќе го јадат.
тоа време е веќе дојдено
Они ќе го јадат, се силел ја или не.Е седи ти дома и силиисе на тастатурата. Така нема да го јадат.
Е седи ти дома и силиисе на тастатурата. Така нема да го јадат.
.......
Не му обрнувај внимание на неговите неартикулирани ставови. Остај то, ми ги пукнаа јајцава со она „каќи се во тој афтобус качи се во оној“Тоа е нештото на кое и јас сакав да му укажам, ама се извади со одговорот дека не можел да биде сериозен со мене.![]()
Знам бе puno, од авион се глеа на што ви се влажнат гаќичките. Не мора да кажеш.НО искрено би сакал лично да те видам како плаќаш арач, и не само 10%...
Ти си се качил некогаш?Те чепнал некој? Или си ваѓате од памет муабети?Они ќе го јадат, се силел ја или не.
Иди качи се у аутобус, еве 19, на пример, па после сликај се и постувај сликата тука.
Они ќе го јадат, се силел ја или не.
Иди качи се у аутобус, еве 19, на пример, па после сликај се и постувај сликата тука.
не знам дали си ме разбрал добро.hahahhaha hahahahahah u 19ka haahhaha...off moreee nemas videno ti nisto drugarce
Ти си се качил некогаш?Те чепнал некој? Или си ваѓате од памет муабети?
Што е многу брат, многу е па и од тебе. Ваму било безбедно онаму не било. Не си прај филмови. 40 години живеам во средина такозвана “опасна“, “бруклин“, “афганистан“ и уште како не нарекувана, па никој ме нема чепнато ни прашано нешто. И што ти си превзел против вакви случки?
Случаите се документирани. Не се измислува ништо.Ти си се качил некогаш?Те чепнал некој? Или си ваѓате од памет муабети?
Што е многу брат, многу е па и од тебе. Ваму било безбедно онаму не било. Не си прај филмови. 40 години живеам во средина такозвана “опасна“, “бруклин“, “афганистан“ и уште како не нарекувана, па никој ме нема чепнато ни прашано нешто. И што ти си превзел против вакви случки?