Вахабистите од БиХ ќе собираат арач од немуслиманското население

Статус
Затворена за нови мислења.
Како идат времињава, уште малку и ќе бидеме како оние од зомби филмовите, кои ги заковуваат џамовите, вратите со даски за да не им влезат... Пушката, редње цело семејство пред џамовите и чекај. Смешно ама вистинито...

Како идат времињава, уште малку и ќе бидеме како оние од зомби филмовите, кои ги заковуваат џамовите, вратите со даски за да не им влезат... Пушката, редње цело семејство пред џамовите и чекај. Смешно ама вистинито...
Не е смешно, за жал.
Смеат ли наши деца да одат на излет во околинава?
на Скопска Црна Гора да речеме,
на Матка, во Сарај

уште у автобус ќе го јадат.

тоа време е веќе дојдено

Не е смешно, за жал.
на Матка, во Сарај

тоа време е веќе дојдено

Знам дека не е смешно, трагично е, да си ограничен во своја држава тоа е трагедија...Чекај воа не е ништо како иде ќе биде мнооогу полошо.

Не е смешно, за жал.
на Матка, во Сарај

тоа време е веќе дојдено
Е седи ти дома и силиисе на тастатурата. Така нема да го јадат.

Е седи ти дома и силиисе на тастатурата. Така нема да го јадат.
Они ќе го јадат, се силел ја или не.
Иди качи се у аутобус, еве 19, на пример, па после сликај се и постувај сликата тука.

Се гледа на овие им било многу досадно па прават нивни закони.

Тоа е нештото на кое и јас сакав да му укажам, ама се извади со одговорот дека не можел да биде сериозен со мене. :icon_lol:
Не му обрнувај внимание на неговите неартикулирани ставови. Остај то, ми ги пукнаа јајцава со она „каќи се во тој афтобус качи се во оној“

НО искрено би сакал лично да те видам како плаќаш арач, и не само 10%...
Знам бе puno, од авион се глеа на што ви се влажнат гаќичките. Не мора да кажеш.

Они ќе го јадат, се силел ја или не.
Иди качи се у аутобус, еве 19, на пример, па после сликај се и постувај сликата тука.
Ти си се качил некогаш?Те чепнал некој? Или си ваѓате од памет муабети?
Што е многу брат, многу е па и од тебе. Ваму било безбедно онаму не било. Не си прај филмови. 40 години живеам во средина такозвана “опасна“, “бруклин“, “афганистан“ и уште како не нарекувана, па никој ме нема чепнато ни прашано нешто. И што ти си превзел против вакви случки?

hahahhaha hahahahahah u 19ka haahhaha...off moreee nemas videno ti nisto drugarce
не знам дали си ме разбрал добро.

Што е многу брат, многу е па и од тебе. Ваму било безбедно онаму не било. Не си прај филмови. 40 години живеам во средина такозвана “опасна“, “бруклин“, “афганистан“ и уште како не нарекувана, па никој ме нема чепнато ни прашано нешто. И што ти си превзел против вакви случки?
Случаите се документирани. Не се измислува ништо.
На пример, тема: внатрешни случувања, 238-ма страна. (документирани случаи само за месец февруари и март 2012.)
Ти сакаш да ми кажеш дека сите тие случаи, кои секојдневно се случуваат, се измислица на медиумите.
Повеќе пати имам пишувано на Кајгана, за тоа - што може секој од нас да направи, а без да прекрши ниту еден закон.
Работите кои може/треба да се направат, се поделени во фази. За првата фаза важи болдот.
На повеќе места сум пишувал за ова.

Мороните кои ги глумат со сила трите мајмунчиња, веќе подолго време го опструираат решавањето на проблемите.
Знаеш - гомнарите со гомнарски цевки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom