sto ima toa vrska so videovo?Не си ме разбрал добро.
Ја не ни викам дека немате таму женски. Само што се дома зад решетки.
sto ima toa vrska so videovo?Не си ме разбрал добро.
Ја не ни викам дека немате таму женски. Само што се дома зад решетки.
Samo da jade neshto , bez veze da komentira .sto ima toa vrska so videovo?
hahahahahaahahahahahahahahahahahado nekade videovo e plagijat pobaraj na youtube shake harlem brvenica i vidi tnx odnapred:
За кое племе мислиш? За ова ли?И самиов факт што на племево им било интересно да напраа вакво видео кажуе многу за нив.
Или за ова http://www.postar.rs/wp-content/uploads/2013/01/17-UCK-sa-glavom.jpgЗа кое племе мислиш? За ова ли?
До кога ќе навредувате ебате!!
Многу долга реченица напиша бе...od plemr do pleme ima razlika ima pleme s ooteklo ima i pleme sto glumi deka e necivo poteklo a ustvari e bez sema: kako i da ne mi popuj momce zs sum od tetovo a kolku jas go znam gradov i svaki slepec u nego ti tolku nemas vlakna na glava zatoa citas li sto pisuvam od prokletite Albanci koj vrsat nokna manijacka smena lugje nema o grad a ako tolku vi se interesni makedonkite zemete od vasite da imame malku i nie ili da im oisuvame na fb ako nesto ne ti e jasno city petok poveli pa da vidis na delo pozz od tetovcanec a toa demagogijata u gorna carsija nudi ja na tie so noksirite a tuka so da oises ke ostanes kacak jasno ,i ne ja napadjaj devojkata so toa ke go pokazes tvojot primitiviam and original face taka da ne glumi jagne kj si vol
Многу долга реченица напиша бе...![]()
od plemr do pleme ima razlika ima pleme s ooteklo ima i pleme sto glumi deka e necivo poteklo a ustvari e bez sema: kako i da ne mi popuj momce zs sum od tetovo a kolku jas go znam gradov i svaki slepec u nego ti tolku nemas vlakna na glava zatoa citas li sto pisuvam od prokletite Albanci koj vrsat nokna manijacka smena lugje nema o grad a ako tolku vi se interesni makedonkite zemete od vasite da imame malku i nie ili da im oisuvame na fb ako nesto ne ti e jasno city petok poveli pa da vidis na delo pozz od tetovcanec a toa demagogijata u gorna carsija nudi ja na tie so noksirite a tuka so da oises ke ostanes kacak jasno ,i ne ja napadjaj devojkata so toa ke go pokazes tvojot primitiviam and original face taka da ne glumi jagne kj si vol