Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа ЛШ ќе освоиме и пак исто ќе ни излезе, пак ќе иаме еден трофеј :D

Невидени бруки......Додека не се исчисти тимов од гомна, ќе смрдиме вака секоја сезона. Срамота, а и Венгер се искења денес, го вади Росицки кога почна да ги работи бункерашиве.....Подолски седи на клупа, Чембо тотално разочарување......
Или ќе се вадат во вторник или сите нека си даде по еден хедшот.Мрсули тешки, до толку да не се знае да се даде гол против бункерашки тим.
И искрено го МРАЗАМ ЕМИРАТИ, стадионов откога го сменивме, на домашен терен кога играме сме боза.....

Ваква катастрофална игра не сме прикажале одамна. Првичната постава беше катастрофа, анемична, без никаква желба. Жервињо промашува чиста шанса во 45 минута, Дијаби се понаша како да игра пред маало (тоа е веројатно најфрустрирачки играч што сум го гледал).

Шчешни со таква одбрана само потврдува дека му е намалена самодовербата, класична голманска грешка беше голот.

Срамота, бруки! Наместо со најдобар состав да излеземе во тоа натпреварување каде имаме некоја шанса, ние ги одмараме за ЛШ. Ебате менаџментот!

Џабе и дрес на мене, се нека иде у ку*ац! Мајк Дин ни е дефинитивно малер, не памтам да сме тепале со него како судија.

Не се задоволуваме со еден...
Абе не чини одма да ги земеме сите трофеи, полека треба да иде таа работа иначе челзиевци, манчестерци се инфаркт ќе ги стрефи и после досадно ќе биде :D
Вака оваа година ЛШ, наредна сезона и титула и готово :D

od blekburn zagubija, ej od blekburn!!!

Па што, Лига купот знаиш од кого загубија? Јас искрено и не сум изненаден, седум години по ред го гледам буквално истото сценарио, еден период тимот излгеда дека може да согази се пред себе, се бори за врвот на табелта, игра за три купа, и тогаш доаѓа еден период- обично е февруари или март и се оди во бунар.

На времето ќе речев многу повреди имало на клучни играчи, може и беше точно, но оваа сезона, реално немаме некои посериозни повреди на клучни играчи и пак ништо. ( И не, Диаби не е клучен играч и неговата повреда не се рачуна, Диаби треба што поскоро да го снема од тимот).

Абе не чини одма да ги земеме сите трофеи, полека треба да иде таа работа иначе челзиевци, манчестерци се инфаркт ќе ги стрефи и после досадно ќе биде :D
Вака оваа година ЛШ, наредна сезона и титула и готово :D

За мене секоја сезона е пропаст доколку не земеме ПЛ,ЛШ,ФА Куп,Лига Куп ;) Сите заедно ;)

Mizerija nevidena sme bile aj uste vtornik da se ponervirame uste malce pa posle i so kokoskite ako zaebeme rabota ke zaokruzime dobra sezona ...
---
560423_511613135544558_83534115_n.jpg

Честитки за Блекбурн. Дојдоа по бод, зедоа победа. Барем знаеа шо сакаја. Само немој да гаите илузии, ко мене, дека ќе можеме да го поминеме Баерн Минхен. Сезонава, Баерн е најсилен во последните 10 години, од коа активно пратам фудбал. Ќе влеземе ПОД Баварската машинерија.

Ja sam Kazim, Tobdžije gazim.И јас сум за Арсенал да не помислите за друг тим сум па ве заебавам.Да ви кажам право јас се навикнав на вакви работи па воопшто не се нервирам и не се потресувам :нинџ:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom