Мачорка
Shining Star of Paektu Mountain
- Член од
- 25 февруари 2011
- Мислења
- 1.955
- Поени од реакции
- 12.544
Шо се занасаш мори? Прво, ти дома сигурно немаш ни пархет, 100% спиеш на земња. Второ, ако и имаш пархет, немаш тепик, а ако имаш тепици, дома немаш термокулациона печка. Трето, камо стреќа сите да се доволно здрели и да се трудат малце поише околу јазикот, оваа неписменос е страмота. Инфрак да те удри. А ако те маваат инфраци онда мораш на здрачење. У оваа држава, требе чоек со кучиња булдуци и пендраци да го чува јазикот. Еден булдук не е доволен. И на крај: ебати културата у пичку материн!
Да ти кажам нај искраено, сфарно немам пархет, освен во децката, а и тепици немам, тоа е сега модерно, кој ти е крив што не ги следиш свецките трендови, ама затоа имам флижидер и лабаво, а догодина со госпот напрет планирам и бољер да си купам. А инфрак е опасна болес, ама па тумур е уште по опасна, затоа требе спањак да се јаде и ќе немаш проглеми. Иначе, не знам за тебе, ама мене многу ми се праи ќеиф коа ќе стретнам некој фенси збор по веснициве (обично Вест читам, најмногу слики има) и после ќе го употребам на форумов. Онака, поим неам што значи зборот, али ја битно си се уфилмувам дека сум станала интелектуалка. Ај сега морам да одам, имам закажано во лабараторија, а колата ми е дефек, ќе морам со прифатен автобус да одам, а на враќање планирам до кај фнуками да поминам. И немој да пцуеш, само коштаплери пцујат.